Ένα ημερολόγιο-έργο τέχνης

Ένα ημερολόγιο-έργο τέχνης

Η δημιουργική ομάδα των Bob Studio κυκλοφόρησε το νέο της ημερολόγιο και το αφιερώνει στην ελληνική πραγματικότητα

Ένα ημερολόγιο-έργο τέχνης
Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και φέτος οι Bob Studio
κυκλοφόρησαν το νέο τους ημερολόγιο. Σε περίπτωση που το όνομά τους δεν σου θυμίζει κάτι, πρόκειται για μία δημιουργική ομάδα με έδρα την Αθήνα και το Λονδίνο που ασχολείται με ένα ευρύ φάσμα σχεδιαστικών εφαρμογών, από χειροποίητες αφίσες και εφαρμογές εταιρικής ταυτότητας, μέχρι σχεδιασμό συσκευασίας και προϊόντων. Η ομάδα δημιουργήθηκε το 2008 από τους Άρη Τσούτσα, Ανδρέα Θάνο και Miguel Rodrigues και στις αρχές του 2011 πήρε το όνομα Bob.

Κλείσιμο


Αυτή τη χρονιά, λοιπόν, το γραφείο συνεργάστηκε με τους αδελφούς Κοντορούση και το Χαρτοβασίλειο, δημιουργώντας ένα ημερολόγιο-ύμνο σε πατέντες και ορόσημα της ελληνικής πραγματικότητας. Έτσι, στις σελίδες του θα βρεις την… εθνική μας σταρ, τη φασολάδα, το «μέηντ ιν γκρις» ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη αλλά και περίεργες εφευρέσεις όπως το αυτοηλεκτροσόκ. Όλα πάντα δοσμένα με την αισθητική που τους ξεχωρίζει και τους έχει βοηθήσει να κερδίσουν μία σειρά από βραβεία.



Το ημερολόγιο πωλείται σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, σε επιλεγμένα σημεία
στην Αθήνα. Αυτά είναι τα εξής: α) Μουσείο Μπενάκη, κτήριο οδού Πειραιώς, Πειραιώς 138, Αθήνα, β) Κατάστημα Πλαίσιο, The Mall Athens, Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, γ) Βιβλιοπωλείο ΠΑΤΑΚΗ, Ακαδημίας 65, Αθήνα, δ) Forget me not, Aδριανού 100, Πλάκα: από το Σάββατο 14/11 και κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι το τέλος του 2015 στο πλαίσιο της έκθεσης “Greek creativity not in crisis” και ε) Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, πωλητήριο, Νεοφύτου Δούκα 4, Αθήνα 106 74.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης