Καλώς ορίσατε στο Hell's Club

Καλώς ορίσατε στο Hell's Club

Τι συμβαίνει όταν ο Νταρθ Βέιντερ, ο Σημαδεμένος, ο Μάικλ Τζάκσον και ο Blade μπαίνουν σε ένα κλαμπ

Καλώς ορίσατε στο Hell's Club
Ζούμε στην εποχή του mash-up. Από ταινίες που «παντρεύουν» ήρωες από διαφορετικές ιστορίες, όπως το «Άλιεν εναντίον Κυνηγού» και το «Φρέντι εναντίον Τζέισον» μέχρι βιβλία όπως το «Περηφάνια και προκατάληψη και ζόμπι» (το οποίο επίσης έγινε ταινία με πρωταγωνίστρια τη Λένα Χίντεϊ
-τη Σέρσεϊ του “Game of thrones”- και θα προβληθεί τον Φεβρουάριο του 2016), αλλά και βιντεάκια από φαν στο YouTube -για να μην αναφέρουμε τον χαμό με τα remixes διαφορετικών τραγουδιών-, επικρατεί ένα… ποπ μπέρδεμα!

Κλείσιμο
Τώρα πια, ο Αντόνιο Μαρία Ντα Σίλβα
αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να την τερματίσει την ιστορία και δημιούργησε το απόλυτο mash-up με κινηματογραφικούς ήρωες που μπαίνουν σε ένα κλαμπ για να χορέψουν, να ρίξουν άγριες ματιές ο ένας στον άλλον και τελικά να ρίξουν πιστολίδι. Πάντα υπό τους ήχους τραγουδιών όπως το "Stayin' alive" και το "Last night a DJsaved my life"...

Το βίντεο στο YouTube ξεκινά με μία σύντομη περιγραφή: «Υπάρχει ένα μέρος όπου συναντώνται οι φανταστικοί χαρακτήρες. Πέρα από τον χρόνο. Πέρα από κάθε λογική. Αυτό το μέρος είναι γνωστό ως “Hell’s Club”»
. Στην εισαγωγική σκηνή βλέπουμε τον Άνακιν και τον Όμπι Ουάν από τη ταινία «Ο πόλεμος των άστρων ΙΙ: Η επίθεση των κλώνων» να μπαίνουν στο κλαμπ, το οποίο έχει αέρα από ‘70s και ‘80s. Από εκεί και πέρα έχουμε μία παρέλαση από αξέχαστους κινηματογραφικούς χαρακτήρες.

Ας δούμε λίγους από αυτούς: ο Νταρθ Βέιντερ μονομαχεί με τον Λουκ Σκάιγουοκερ, έτσι για την προθέρμανση ο Ρέντον του “Trainspotting” κόβει κίνηση, μέχρι που σταμπάρει τον Όμπι Ουάν (και στους δύο ρόλους ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ). Ο Μπράιαν Φλάναγκαν μοιράζει κοκτέιλ μέχρι που σκαλώνει βλέποντας τον Βίνσεντ (ο Τομ Κρουζ υποδύεται και τους δύο). Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ Καρλίτο συναντά τον καλύτερο θαμώνα, Scarface Τόνι Μοντάνα (ο Αλ Πατσίνο σε δύο από τους καλύτερους ρόλους του).

Ο Όστιν Πάουερς (Μάικ Μάιερς) παθαίνει ταράκουλο με την Κάθριν του «Βασικού ενστίκτου» (Σάρον Στόουν). Την ίδια στιγμή ο Τόνι Μανέρο (Τζον Τραβόλτα) ρίχνει μία στροφή στην πίστα υπό το βλέμμα του Μάικλ Τζάκσον και του Νταρθ Βέιντερ, ο οποίος υψώνει τον αντίχειρά του για να δείξει ότι εγκρίνει. Και στο τέλος, πέφτει και ένα πιστολίδι με τον Terminator, κάτω από το επιδοκιμαστικό νεύμα του Pinhead από το "Hellraiser".

O Αντόνιο Μαρία Ντα Σίλβα έπαιξε πολύ καλά με τους φωτισμούς και σε συνδυασμό με το άρτιο μοντάζ μας προσφέρει ένα συναρπαστικό δεκάλεπτο βίντεο που θα ζήλευαν και τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο του Χόλιγουντ!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης