Η Lotusπρογραμματίζει μέσα στο 2019 να παρουσιάσει τη δική της πρόταση για την δημοφιλή κατηγορία των SUV. Τα πρώτα σκίτσα του μοντέλου διέρρευσαν στο διαδίκτυο και το περιοδικό Car, έχει την πιο «πειστική» πρόταση.
Από τα σκίτσα προκύπτει πως το σχήμα του SUV της Lotus θα είναι «τυπικό» για μοντέλο της κατηγορίας από κατασκευαστή που ειδικεύεται στα sport μοντέλα. Όπως η Porsche Macan
αλλά και η Alfa Romeo Stelvio, έτσι και το SUV της Lotus δείχνει πολύ «αθλητικό» και με ιδιαίτερη φροντίδα από τη σχεδίαση, στην αεροδυναμική αντίσταση.
Κλείσιμο
Στο πίσω μέρος, διακρίνεται η coupe κατάληξη της οροφής στο πίσω μέρος, που εντείνει τη sport διάθεση του μοντέλου. Σχετικά μεγάλη είναι η αεροτομή στο επάνω μέρος της πόρτας του χώρου των αποσκευών, ενώ χαμηλά διακρίνεται ο διαχύτης στον προφυλακτήρα και οι δύο μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης.
Αυτές είναι που προδίδουν και τη διάθεση της εταιρείας για το λανσάρισμα του μοντέλου με κινητήρα υψηλών επιδόσεων- κάτι που θα το καθιστά συνεπές ως προς το προφίλ της Lotus. Άλλωστε, οι σχετικές δηλώσεις από το 2015 του CEO της εταιρείας, Jean Marc Gales, είχαν κάνει λόγο ακριβώς για τέτοια χαρακτηριστικά από το SUV της Lotus.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.