H Κορνελία Χάγκμαν είναι ζωγράφος και γλύπτρια έχει γεννηθεί στην Αυστρία αλλά εδώ και πολλά χρόνια ζει και δημιουργεί στην Ελβετία. Σήμα κατατεθέν των διάσημων έργων της είναι τα πράσινα τοπία και τα λουλούδια. Πέρα από το πάθος της για ζωγραφική η κ. Χάγκμαν μοιράζονταν ένα δεύτερο πάθος με το σύζυγό της Βάλτερ, επιτυχημένο επιχειρηματία που έφυγε από τη ζωή πριν ένα χρόνο. Ο λόγος για τις Ferrari, o αείμνηστος Βάλτερ Χάγκμαν ήταν ένας από τους πιο γνωστούς ιδιώτες με πλούσια συλλογή Ferrari. Προτού φύγει από τη ζωή ο Χάγκμαν είχε παραγγείλει στη Ferrari μια κατακόκκινη La Ferrari σα δώρο για τη γυναίκα του.
Η Κορνέλια το παρέλαβε προχτές δηλώνοντας στο επίσημο περιοδικό της Ferrari:
" Είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης. Μπορεί να περάσει κανείς ώρες απλά κοιτώντας την" είπε η διάσημη ζωγράφος προτού φωτογραφηθεί με το νέο της αυτοκίνητο.
Από τα γυναικεία sneakers με τις αναπάντεχες χρωματικές λεπτομέρειες μέχρι τα suede μποτάκια και τις γόβες, η νέα συλλογή FW26/27 της Parex προτείνει συνδυασμούς που ισορροπούν ανάμεσα στην άνεση και τη σύγχρονη αισθητική.