Βοηθοί… στην απιστία!

Βοηθοί… στην απιστία!

Διάσημα ζευγάρια που χώρισαν γιατί ερωτεύτηκαν έναν υπάλληλο που ζούσε στο σπίτι τους!

Βοηθοί… στην απιστία!
Jude Law – Sienna Miller
Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 2003 στα γυρίσματα της ταινίας Alfie, όπου συμπρωταγωνιστούσαν. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Από την αρχή της σχέσης τους κυκλοφορούσαν αγκαλιά σε διάσημα στέκια της βρετανικής πρωτεύουσας, με τους παπαράτσι να τους απαθανατίζουν σε δημόσια τρυφερά ενσταντανέ. Ένα χρόνο αργότερα, το Δεκέμβριο του 2004, ο Jude Law και η Sienna Miller αρραβωνιάστηκαν. Όμως, το ζευγάρι δεν κατάφερε να φτάσει ως τα σκαλιά της εκκλησίας. Η αιτία; Ο Άγγλος ηθοποιός απάτησε την αρραβωνιαστικιά του με την νταντά των παιδιών του, Daisy Wright. Μάλιστα στις 8 Ιουλίου του 2005 ζήτησε δημόσια συγνώμη στη Siena Miller και ενώ αρχικά φάνηκε πως τον συγχώρεσε, λίγους μήνες αργότερα διαλύθηκε ο αρραβώνας τους. «Αυτό που με στενοχωρεί είναι πως το περιστατικό με έκανε να χάσω την αθωότητά μου. Δεν το είδα να έρχεται, επειδή ήμουν ρομαντική. Πλέον σκέφτομαι αν θα μπορέσω ποτέ να αγαπήσω ξανά τόσο ανοιχτά» είχε δηλώσει η ηθοποιός σε συνέντευξη της.

Κλείσιμο


Το Δεκέμβριο του 2009 το πρώην ζευγάρι συναντιέται ξανά στο Broadway –έπαιζαν σε διαφορετικά θεατρικά– και τα δημοσιεύματα επιμένουν πως είναι πάλι μαζί. Η επιβεβαίωση ήρθε όταν δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες από τις κοινές διακοπές Χριστουγέννων που έκαναν στα νησιά Barbados μαζί με τα τρία παιδιά του ηθοποιού. Η επανασύνδεσή τους κράτησε μέχρι το Φεβρουάριο του 2011.

Arnold Schwarzenegger – Maria Shriver
Η είδηση του διαζυγίου του πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνιας από τη γυναίκα του –και ανιψιά των Kennedy– έκανε το γύρο του κόσμου. Αιτία για τη διάλυση του γάμου τους, που μετρούσε 25 χρόνια, ήταν η παράλληλη σχέση τουSchwarzenegger με την οικιακή τους βοηθό, Patty Baena, με την οποία είχε αποκτήσει και ένα γιο, τον Joseph. Η παράνομη σχέση ξεκίνησε το 1997, ωστόσο ήρθε στο φως της δημοσιότητας το 2011. Η αίτηση διαζυγίου ήταν θέμα λίγων ημερών. «Πιστεύω ότι είναι το πιο ηλίθιο πράγμα που έκανα ποτέ σε όλη τη διάρκεια της σχέσης μας. Ήταν τρομακτικό, προκάλεσα τόσο πόνο στη Maria και στα παιδιά μας» είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή 60 Μinutes. Τον Οκτώβριο του 2012 ο Schwarzenegger κυκλοφόρησε το βιβλίο My Unbelievably True Life Story, όπου, μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε ότι δεν ήξερε πως το μωρό της Baemna ήταν το παιδί του και το κατάλαβε καιρό μετά, όταν μεγαλώνοντας άρχισε να του μοιάζει.



Ethan Hawke – Uma Thurman
Νέοι, ωραίοι και στην καλύτερη στιγμή τους. Ο λόγος για τον Ethan Hawke και τηνUma Thurman, που οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν στο ξεκίνημα της καριέρας τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1998, απέκτησε δύο παιδιά, τη Maya και τονLevon, και το 2005 πήρε διαζύγιο. Λίγο καιρό μετά αποκαλύφθηκε πως ο λόγος που το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους ήταν η νταντά των παιδιών τους,Ryan Shawhughes, την οποία ο ηθοποιός ερωτεύτηκε σφόδρα. Μάλιστα, τρία χρόνια μετά το διαζύγιό του από τη Thurman, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης. Το ζευγάρι είναι μαζί μέχρι σήμερα και έχουν αποκτήσει δύο κόρες: την Indiana και την Clementine. Σε συνέντευξή του ο γοητευτικός ηθοποιός παραδέχτηκε: «Αν ήμουν μεγαλύτερος και ήξερα όλα αυτά που γνωρίζω σήμερα για τη ζωή, δεν θα παντρευόμουν τότε την Uma. Τότε ήμουν νέος και πίστευα ότι ο γάμος θα με ηρεμούσε λίγο. Ουσιαστικά ήθελα να σταματήσει αυτός ο ξέφρενος ρυθμός που υπήρχε στη ζωή μου. Τελικά έκανα λάθος».



Heidi Klum – Seal
Μια τυχαία γνωριμία στο lobby ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης κατέληξε σε μια ρομαντική γαμήλια τελετή, στις 10 Μαΐου 2005, στην εξοχική κατοικία του Seal στο Μεξικό. Στο γάμο ήταν παρούσα μόνο η κόρη της Heidi Klum από τη σχέση της με τον Flavio Briatore, ενώ στη δεξίωση που ακολούθησε ήταν προσκεκλημένα σαράντα άτομα. Το ζευγάρι απέκτησε μαζί τέσσερα παιδιά, αλλά η έβδομη επέτειος του γάμου τους ήταν και η τελευταία. Το top model κατέθεσε αίτηση διαζυγίου λόγω του οξύθυμου χαρακτήρα του πρώην συζύγου του κι εκείνος την κατηγόρησε για απιστία με το σωματοφύλακά τους, Martin Kristen. «Είναι θλιβερό που ο Seal λέει τέτοια ψέματα για τη μητέρα των παιδιών του» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Heidi. Όμως, σύντομα το ζευγάρι έπαψε να κρύβεται και οι τρυφερές φωτογραφίες της Klum με το σωματοφύλακά της άρχισαν να πρωταγωνιστούν στα εξώφυλλα των περιοδικών. Η σχέση τους κράτησε δεκαοκτώ μήνες.



Robin Williams – Valerie Velardi

Τον Ιούνιο του 1978 ο ηθοποιός παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, ValerieVelardi, την οποία γνώρισε όταν δούλευε ως bartender στο Σαν Φρανσίσκο. Ο γάμος τους, όμως, δεν άντεξε στο χρόνο. Αιτία του διαζυγίου τους ο κεραυνοβόλος έρωτας του ηθοποιού με την νταντά του γιου τους, Zachary, Marsha Garces. Δεν ήταν μια επιπόλαια σχέση της στιγμής, αλλά ένας παράνομος δεσμός που οδήγησε στο δεύτερο γάμο του κωμικού ηθοποιού, στις 30 Απριλίου 1989. Με τη Marscha απέκτησαν δύο παιδιά: τη Zelda και τον Condy. Tο ζευγάρι χώρισε το 2010, τέσσερα χρόνια πριν από το τραγικό τέλος του Robin Williams.



Ben Affleck – Jennifer Garner

Η γνωριμία τους έγινε στις αρχές του 2004, όταν συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία Daredevil κι ένα χρόνο αργότερα, στις 29 Ιουνίου, παντρεύτηκαν στην Καραϊβική, με λίγους και εκλεκτούς προσκεκλημένους στη σημαντική τους αυτή στιγμή. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, μια μέρα μετά τη δέκατη επέτειο του γάμου του το ζευγάρι ανακοίνωσε πως χωρίζει. Αρχικά ειπώθηκε πως ο λόγος του διαζυγίου ήταν το πάθος του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού για το τζόγο. Μέχρι την αποκάλυψη-σκάνδαλο πως ο Affleck είχε παράνομη σχέση με την 28άχρονη νταντά των παιδιών τους, Christine Ouzounian. Το γεγονός πως εκείνος έδωσε το «παρών» σε ένα τουρνουά πόκερ στο Λας Βέγκας συνοδευόμενος από την 28άχρονη δημιούργησε ψιθύρους, δεδομένου πως δεν είχε τα παιδιά του μαζί. Σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού, η αρχή του κακού έγινε όταν η Garner ξεκίνησε γυρίσματα για την ταινία Nine Lives στον Καναδά.



Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE, που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης