Αυτοκτονία Καρολίν Φλακ: Χιλιάδες υπογραφές σε αίτημα για αυστηρότερους κανόνες στις βρετανικές ταμπλόιντ

Αυτοκτονία Καρολίν Φλακ: Χιλιάδες υπογραφές σε αίτημα για αυστηρότερους κανόνες στις βρετανικές ταμπλόιντ

Η Καρολίν είχε συλληφθεί τον περασμένο Δεκέμβριο, καθώς φέρεται να είχε επιτεθεί στον φίλο της πετώντας του ένα φωτιστικό μέσα στο σπίτι τους, στην περιοχή του Ίλινγκτον

flack
Η αυτοκτονία της Καρολίν Φλακ, μίας από τις διασημότερες παρουσιάστριες της βρετανικής τηλεόρασης, οδήγησε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων να υπογράψουν ένα αίτημα, με το οποίο ζητούν την επιβολή αυστηρότερων κανόνων στον τρόπο που οι ταμπλόιντ καλύπτουν τις ειδήσεις που αφορούν διάσημα πρόσωπα. Η 40χρονη Φλακ, πρώην παρουσιάστρια του άκρως δημοφιλούς ριάλιτι «Love Island» και νικήτρια της βρετανικής εκδοχής του «Dancing with the Stars», βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο το Σάββατο. Η Καρολίν συνελήφθη τον περασμένο Δεκέμβριο, αφού επιτέθηκε στο φίλο της πετώντας του ένα φωτιστικό μέσα στο σπίτι τους, στην περιοχή του Ίλινγκτον.

Η αυτοκτονία της ήρθε λίγες ώρες μετά από ένα ερωτικό μήνυμα στο Instagram από τον φίλο της Λιούις Μπάρτον που της έγραφε: «Χρόνια πολλά για τον Άγιο Βαλεντίνο, σε αγαπώ». Στη συνέχεια η ίδια είχε αναρτήσει στον λογαριασμό της τέσσερις φωτογραφίες με τον σκύλο της.

Η 40χρονη παρουσιάστρια είχε παραιτηθεί από την παρουσίαση του δημοφιλούς ριάλιτι «The Love Island» τη χειμερινή σεζόν, έπειτα από την κατηγορία για επίθεση στον τενίστα σύντροφό της Μπάρτον. Η δίκη είχε οριστεί για τις 4 Μαρτίου.

Το πρακτορείο που εκπροσωπούσε την βρετανίδα τηλεπαρουσιάστρια, κατηγόρησε τους εισαγγελείς ότι επιδίωκαν να στήσουν «μια δίκη-σόου» για τις καταγγελίες περί ενδοοικογενειακής βίας που είχε δεχτεί η «ευάλωτη» σταρ. «Τους τελευταίους μήνες η Κάρολαϊν βρισκόταν κάτω από τεράστια πίεση λόγω μιας συνεχιζόμενης υπόθεσης και πιθανής δίκης, η οποία είχε παρουσιαστεί από τον Τύπο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της 40χρονης Φλακ, Φράνσις Ρίντλεϊ. «Οι εισαγγελείς θα πρέπει σήμερα να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη και να δουν πώς επιδίωξαν να γίνει μια δίκη σόου, η οποία όχι μόνο δεν είχε καμία αξία, αλλά δεν ήταν και προς το δημόσιο συμφέρον. Και τελικά είχε ως αποτέλεσμα τη δυστυχία της Κάρολαϊν», προσθέτει η ανακοίνωση του πρακτορείου.

Η Φλακ, η οποία ήταν γνωστή κυρίως από την παρουσίαση του ριάλιτι σόου «Love Island», επρόκειτο τον Μάρτιο να δικαστεί γιατί φέρεται ότι, τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε χτυπήσει στο κεφάλι με ένα φωτιστικό τον τενίστα σύντροφό της Λούις Μπάρτον την ώρα που εκείνος κοιμόταν, στο σπίτι τους στο Ίζλινγκτον του Λονδίνου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης