Καρολίν Φλακ: Η παρουσιάστρια δεχόταν απειλές για τη ζωή της

Καρολίν Φλακ: Η παρουσιάστρια δεχόταν απειλές για τη ζωή της

Η ηθοποιός Στεφανί Ντέιβις υποστηρίζει ότι τα απειλητικά μηνύματα έκαναν ράκος την παρουσιάστρια η οποία αυτοκτόνησε - Προτείνει μία νέα νομοθεσία για την πρόληψη παρόμοιων τραγωδιών

flack
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση αυτοκτονίας της παρουσιάστριας Καρολίν Φλικ. Η ηθοποιός Στεφανί Ντέιβις αναφέρει ότι η παρουσιάστρια δεχόταν απειλές για τη ζωή της και η ίδια προτείνει έναν νέο νόμο για να αποφευχθούν παρόμοιες τραγωδίες.

Η ηθοποιός, την οποία συνέδεε μακρά φιλία με την Καρολίν Φλακ, σε συνέντευξή της στο Sky News ανέφερε: «Την Καρολίν την είχε καταστρέψει αυτό. Δεν είχε πουθενά να στραφεί και δεχόταν απειλές για τη ζωή της. Παιδιά, αυτό το διαδικτυακό bullying πρέπει να σταματήσει. Τι έχει συμβεί σε όλους εμάς και δεν είμαστε ευγενικοί και δεν βοηθάμε τους άλλους; Γιατί όλο πατάμε πάνω σε άλλους; Γιατί δεν λέμε "προφανώς δυσκολεύεσαι, προφανώς χρειάζεσαι βοήθεια για την ψυχική σου υγεία, ας βρούμε τρόπο να νιώσεις καλύτερα". Δεν είναι δίκαιο αυτό που έκαναν τα μέσα ενημέρωσης. Πραγματικά δεν είναι δίκαιο».

Η Στέφανι Ντέιβις υποστήριξε ότι πρέπει να υπάρξουν αλλαγές στον νόμο, ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο τέλος και πρότεινε ο νέος νόμος να ονομαστεί «Νόμος της Καρολίν».

Σύμφωνα με την ηθοποιό, αυτός ο νέος νόμος θα απέτρεπε τη δημοσίευση πληροφοριών για τις οποίες δεν υπάρχουν αποδείξεις.

«Η δημοσίευση ισχυρισμών από αμφίβολες πηγές, που παραβιάζουν την ιδιωτικότητα, επηρέασε την ψυχική υγεία της παρουσιάστριας και των ανθρώπων γύρω της», ανέφερε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης