Για το μέλλον του κορωνοϊού τοποθετήθηκε ο Αμερικανός πρόεδροςΝτόναλντ Τραμπ που εκτίμησε ότι η επιδημία θα λήξει πιθανότατα τον Απρίλιο, αφού η ζέστη σκοτώνει τέτοιου είδους ιούς.
«Μέχρι τον Απρίλιο ή κατά τη διάρκεια του Απριλίου, η ζέστη σε γενικές γραμμές σκοτώνει αυτού του είδους τους ιούς» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον Λευκό Οίκο και πρόσθεσε ότι θα ήταν καλή εξέλιξη.
Μάλιστα, ο Αμερικανός πρόεδρος επαίνεσε την Κίνα για τον τρόπο που διαχειρίζεται την επιδημία τουκορωνοϊού, παρά τους 900 νεκρούς. «Πιστεύω ότι κάνουν καλή δουλειά. Είχα μια μακρά συζήτηση με τον πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ» ανέφερε, δηλώνοντας ότι «είναι πολύ αισιόδοξος».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.