«Βράζει» η Αλγερία: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Μπουτεφλίκα - Κανόνια νερού από την αστυνομία
Ζητούν παραίτηση του Αλγερινού προέδρου
Ένα τεράστιο πλήθος διεκδικεί σήμερα στο Αλγέρι, για έκτη διαδοχική εβδομάδα, την αποχώρηση του «συστήματος» εξουσίας, μερικές ημέρες μετά την πρόταση του αρχηγού του γενικού επιτελείου του αλγερινού στρατού για παραμερισμό του προέδρου Αμπντελαζίζ Μπουτεφλίκα.
Είναι δύσκολο να αποτιμηθεί με ακρίβεια, απουσία επίσημων στοιχείων, ωστόσο η κινητοποίηση μοιάζει αρκετά μεγάλη, λίγο μετά την έναρξη της πορείας τις πρώτες απογευματινές ώρες, γεγονός που μοιάζει να δείχνει πως η πρόταση του επικεφαλής του στρατού δεν έχει καταφέρει να μειώσει την αμφισβήτηση του συστήματος εξουσίας, μεταδίδουν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκονται επιτόπου.
Πριν από λίγο το πρακτορείο Reuters μετέδωσε πως η αλγερινή αστυνομία χρησιμοποίησε κανόνια νερού στην προσπάθεια να διαλύσει εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές στην πρωτεύουσα που καλούν τον πρόεδρο Μπουτεφλίκα να παραιτηθεί.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.