Ο ασκών χρέη υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ Πάτρικ Σάναχαν δήλωσε σήμερα πως θέλει από την Τουρκίανα παραμείνει στο πρόγραμμα του μαχητικού αεριωθουμένου F-35, όμως πρόσθεσε πως η Άγκυρα πρέπει να αγοράσει το πυραυλικό αμυντικό σύστημα Patriot.
Στη διάρκεια ακροαματικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ενόπλων Υπηρεσιών της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Σάναχαν ερωτήθηκε αν οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν την Τουρκία στο πρόγραμμα του F-35. «Αναμφίβολα τη θέλουμε· είναι ανάγκη η Τουρκία να αγοράσει τους Patriot», απάντησε.
Η Ουάσινγκτον έχει αντιταχθεί στα σχέδια της Τουρκίας να αγοράσει το ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα S-400 εξαιτίας ανησυχιών πως θα τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια των F-35 που κατασκευάζονται από την Lockheed Martin Corp. Στην ισχυρότερη μέχρι τώρα ένδειξη από την Ουάσινγκτον πως η Άγκυρα δεν μπορεί να έχει και τα προηγμένα αεροσκάφη και τους S-400, αξιωματούχοι είπαν στο Ρόιτερ πως οι ΗΠΑ μπορεί σύντομα να παγώσουν τις προετοιμασίες για την παράδοση των F-35 στην Τουρκία.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.