Ο Κρίνερ ήταν μεταξύ των δεκάδων πρεσβευτών ευρωπαϊκών και λατινοαμερικανικών χωρών που βρέθηκαν την Δευτέρα στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Καράκας για να υποδεχθούν τον Γκουαϊδό
Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας υπό τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο ανακοίνωσε σήμερα ότι πρόκειται να απελάσει τον Γερμανό πρέσβη Ντάνιελ Μάρτιν Κρίνερ, με την κατηγορία της ανάμιξης στης εσωτερικές υποθέσεις της χώρας, δίνοντας στον Γερμανό διπλωμάτη προθεσμία 48 ωρών να αποχωρήσει από τη χώρα.
«Η Βενεζουέλα θεωρεί απαράδεκτο ότι ένας ξένος διπλωμάτης διαδραματίζει στην επικράτειά της έναν δημόσιο ρόλο πιο κοντά σε αυτόν ενός πολιτικού ηγέτη ευθυγραμμισμένου με τη συνωμοτική ατζέντα εξτρεμιστικών τομέων της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας», υπογραμμίζει η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας.
Ο Κρίνερ ήταν μεταξύ των δεκάδων πρεσβευτών ευρωπαϊκών και λατινοαμερικανικών χωρών που βρέθηκαν την Δευτέρα στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Καράκας για να υποδεχθούν και να εγγυηθούν την ασφάλεια του αυτοανακηρυχθέντα και αναγνωρισμένου από σχεδόν 50 χώρες, περιλαμβανομένης της Γερμανίας, μεταβατικού προέδρου Χουάν Γκουαϊδό κατά την επιστροφή του στη χώρα.
Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε ότι ο Γερμανός πρεσβευτής στη Βενεζουέλα χαρακτηρίστηκε μη επιθυμητό πρόσωπο από το Καράκας.
«Συντονίζουμε αυτή τη στιγμή τα επόμενά μας βήματα και με τους εταίρους μας που βρίσκονται στο πεδίο», τόνισε εκπρόσωπος του γερμανικού ΥΠΕΞ.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»