Ιβάνκα Τράμπ για Μέρκελ: «Έχει απίστευτη αίσθηση του χούμορ»

Ιβάνκα Τράμπ για Μέρκελ: «Έχει απίστευτη αίσθηση του χούμορ»

Εντυπωσιακή εμφάνιση για την «Πρώτη Κόρη» των ΗΠΑ στη 55η Διάσκεψη  για την Ασφάλεια στο Μόναχο  - Το στόμα της «έσταζε μέλι» για τη Μέρκελ

ivanka_ar
Με μία χειμαρρώδη ομιλία, η «Πρώτη Κόρη» των ΗΠΑ, Ιβάνκα Τραμπ μαγνήτισε τα βλέμματα στην 55η ετήσια διάσκεψη για θέματα παγκόσμιας και περιφερειακής σταθερότητας και ασφάλειας που διεξήχθη το Σάββατο στο Μόναχο.

Η αγαπημένη κόρη του Τραμπ τόνισε ότι, στόχος του πατέρα της δεν είναι η απομόνωση της Αμερικής ενώ δεν δίστασε να εκφράσει τον θαυμασμό της για την Άνγκελα Μέρκελ.

Έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ, η Ιβάνκα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ηγέτες ξένων κρατών αλλά και πολιτικούς για το μέλλον του ΝΑΤΟ, το εμπόριο και την διεθνή ασφάλεια.Η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, έσπευσε να την συγχαρεί για την ομιλία της με τον φακό να απαθανατίζει τις δύο κυρίες.


ivanka1


Στη διάσκεψη του Mονάχου, τον Τραμπ αντικαθιστούσε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς.

Κλείσιμο
Η Ιβάνκα έδειξε σαφή προτίμηση στην Άνγκελα Μέρκελ εξαίροντας το έργο της στην διεθνή πολιτική σκηνή, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Η εμφάνιση της ήταν απέριττα σικάτη. Έκανε τα μαλλιά της έναν χαλαρό κότσο, φορούσε ένα μπλε συντηρητικός φόρεμα και στο χέρι της κάτι σαν κόκκινη κλωστή.

Σε συνέντευξή της στην γερμανική εφημερίδα Bild, η «Πρώτη Κόρη» έπλεξε το εγκώμιο της Μέρκελ, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι έχει απίστευτη «αίσθηση του χιούμορ».

«Η αφοσίωση της Γερμανίδας Καγκελαρίου στην επαγγελματική κατάρτιση και την οικονομική ενδυνάμωση των γυναικών είναι μόνο δύο τομείς στους οποίους έχουμε κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα», πρόσθεσε.

Η Ιβάνκα απέρριψε επίσης την ερμηνεία που έχει δοθεί από ξένους ηγέτες στο «μότο» του πατέρα της: «Πρώτα η Αμερική» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στόχος των ΗΠΑ δεν είναι η απομόνωση της Αμερικής.

«Το «Πρώτα η Αμερική», δεν σημαίνει «Μόνο η Αμερική», απάντησε η Ιβάνκα. «Είμαστε υπερήφανοι για την κληρονομιά μας», πρόσθεσε.
ivanka2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης