Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε σήμερα πως θα πει στη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι, όταν αυτή ταξιδέψει αύριο, Πέμπτη, στις Βρυξέλλες, πως δεν μπορεί να υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας αποχώρησης της Βρετανίας από την ΕΕ.
«Το Brexitδεν είναι ένα διμερές ζήτημα ανάμεσα στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας και το Ηνωμένο Βασίλειο», δήλωσε ο Γιούνκερ σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ιρλανδό πρωθυπουργό Λίο Βαράντκαρ.
«Είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα και γι' αυτό δεν μπορούμε να δεχθούμε την ιδέα ότι η συμφωνία αποχώρησης μπορεί να ανοίξει ξανά. Το backstop είναι μέρος της συμφωνίας αποχώρησης και δεν μπορούμε να ανοίξουμε και πάλι τη συζήτηση για το backstop», εξήγησε ο πρόεδρος της Κομισιόν.
Η Τερέζα Μέι «γνωρίζει ότι η Επιτροπή δεν είναι έτοιμη να ανοίξει και πάλι το ζήτημα», πρόσθεσε.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς