ΗΠΑ: Νέα λεκτικά πυρά του Τραμπ σε δημοσιογράφο του CNN

WZJtYyFB

Έκρινε πως η ερώτηση που του έθεσε ήταν «ανόητη» 

Αξιώνοντας μεγαλύτερο «σεβασμό» για τον Λευκό Οίκο, τον οποίο χαρακτήρισε «ιερό», ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ καταφέρθηκε εναντίον μιας δημοσιογράφου, κρίνοντας πως το ερώτημα που του έθεσε είναι «ανόητο».

Τα νέα λεκτικά «πυρά» του μεγιστάνα εκτοξεύτηκαν σε μια περίοδο έντασης στις σχέσεις του με τα ΜΜΕ: μόλις την Τετάρτη ο Λευκός Οίκος ακύρωσε τη διαπίστευση ενός ανταποκριτή του CNN, του Τζιμ Ακόστα, αφού εκείνος έθεσε επίμονα ερωτήματα στον πρόεδρο.

Σήμερα, η δημοσιογράφος Άμπι Φίλιπ, που εργάζεται επίσης στο CNN, ρώτησε τον Ντόναλντ Τραμπ εάν αντικατέστησε τον υπουργό Δικαιοσύνης της κυβέρνησής του προκειμένου να ανακτήσει τον έλεγχο της άκρως ευαίσθητης έρευνας για τη Ρωσία.

«Τι ανόητη ερώτηση, να, μια ανόητη ερώτηση!» επανέλαβε ο δισεκατομμυριούχος, χωρίς να απαντήσει.

«Σας παρακολουθώ πολύ. Θέτετε πολλά ανόητα ερωτήματα» συμπλήρωσε ο Τραμπ, δείχνοντας με το δάκτυλο την Φίλιπ.

Κατόπιν ο Αμερικανός πρόεδρος επέρριψε την ευθύνη στους δημοσιογράφους για τη δημιουργία ενός κλίματος εχθρότητας μεταξύ εκείνου και των ΜΜΕ.

«Όταν βρίσκεστε στον Λευκό Οίκο, είναι για εμένα ένας χώρος πολύ ιερός. Είναι ένας χώρος πολύ ιδιαίτερος. Πρέπει να συμπεριφέρεστε στον Λευκό Οίκο με σεβασμό. Πρέπει να αντιμετωπίζετε την προεδρία με σεβασμό» είπε ο Ντόναλντ Τραμπ.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Λογικός

Αυτό που είπε πέρι σεβασμού των θεσμών του κράτους είναι κάτι εντελώς εξωφρενικό για μας και για αυτό εμείς οι αναρχικοί έλληνες στα σχόλια καταφερόμαστε εναντίων του Τραμπ και τον αποκαλούμε με βρομόλογα απατεώνα, φασίστα, τρελό, κτλ και οποιοσδήποτε διαφωνεί μαζί μας είναι χρυσαύγουλο

yeu

Μαλάκας προεδρος, απατεώνας πρωθ/γος. Όσο πάμε και καλύτερα...

Νάγια Οικονόμου

Με σεβασμό τον αντιμετωπίζουν Αυτός είναι φασίστας -για να μη πούμε και τρελός

Μπουμπουλίνα

Άσε ρε [...], πήγαινε να βοσκήσεις σε καμμιά άλλη βουνοπλαγιά....μπεεεεεεεεεε

@Μπουμπουλίνα

Μη βελάζεις ρε πρόβατο!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης