Απίστευτη ιστορία στις ΗΠΑ: Κρατούσε επί μήνες το πτώμα της μητέρας της στο σπίτι για να βλέπει τα στάδια του θανάτου!

Απίστευτη ιστορία στις ΗΠΑ: Κρατούσε επί μήνες το πτώμα της μητέρας της στο σπίτι για να βλέπει τα στάδια του θανάτου!

Η Αστυνομία πήγε στο σπίτι της 69χρονης Χατζινς και βρήκε το πτώμα της μητέρας της σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης

woman
Μία ιστορία -μάλλον- παράνοιας αποκαλύφθηκε στη Βόρεια Καρολίνα, με πρωταγωνίστρια μία γυναίκα, η οποία κρατούσε για μήνες στο σπίτι το πτώμα της νεκρής μητέρας της επειδή είχε περιέργεια «να δει τα στάδια του θανάτου».

Το γεγονός γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook, ο αρχηγός της αστυνομίας στην μικρή πόλη του Ένφιλντ, ο οποίος έγραψε πως η 69χρονη Σου Χάτζινς κατηγορείται με το σοβαρό αδίκημα της απόκρυψης θανάτου.

Όπως ανέφερε, η υπόθεση ξεκίνησε όταν η Χάτζινς πήγε σε ένα γραφείο κηδειών προκειμένου να αναφέρει πως η μητέρα της πέθανε εκείνο το πρωί αλλά και πως δεν γνωρίζει που μετέφερε το ασθενοφόρο το πτώμα της. Σύμφωνα με τον αστυνομικό το γραφείο κηδειών έλεγξε τα αρχεία του και είδε πως δεν είχε παραλάβει τη νεκρή γυναίκα, ούτε και κατάφερε να την εντοπίσει σε κάποιο νοσοκομείο. Ο ιδιοκτήτης του γραφείου κηδειών ανησύχησε και επικοινώνησε με την αστυνομία.



Η Αστυνομία πήγε στο σπίτι της Χατζινς και βρήκε το πτώμα της μητέρας της σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης. Οι αστυνομικοί ανέκριναν την Χατζινς η οποία τους είπε πως δεν ανέφερε το θάνατο της μητέρας της γιατί είχε περιέργεια να δει τα διάφορα «στάδια του θανάτου.

Η γυναίκα συνελήφθη και η δίκη της έχει έχει οριστεί για τις 7 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με συγγενείς, η κόρη προφασίζονταν διάφορες δικαιολογίες τους τελευταίους μήνες προκειμένου να μη δεχτεί επισκέψεις από αυτούς. Όταν αυτοί την επισκέπτονταν απροειδοποίητα, συνήθως τους έλεγε πως η μητέρα της κοιμάται.

Εκ των υστέρων, μια κάτοικος της γειτονιάς ανέφερε πως υπήρχαν προειδοποιητικά σημάδια για την ενέργεια της Χάτζινς, καθώς από το σπίτι έρχονταν μια περίεργη οσμή πριν λίγες εβδομάδες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης