Έχει κοριό η μπάλα που χάρισε ο Πούτιν στον Τραμπ;

ball-putin-trump

Ειδικοί σε θέματα ασφάλειας εξηγούν τις πιθανότητες

Θα μπορούσε να έχει κοριό η μπάλα που δώρισε ο Πούτιν στον Τραμπ; Δεν αποκλείεται,όπως επισημαίνουν οι ειδικοί σε θέματα ασφάλειας.

Στο δώρο του Ρώσου προέδρου μπορεί πράγματι να είναι τοποθετημένο ένα μη ανιχνεύσιμο τσιπ, γράφει η βρετανική εφημερίδα «The Sun» επικαλούμενη δηλώσεις εμπειρογνωμόνων στον αμερικανικό ιστότοπο «TMZ».

Οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι οι κατάσκοποι του Κρεμλίνου θα μπορούσαν να έχουν βάλει κοριό στη μπάλα που έδωσε ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας στον Αμερικανό ομόλογό του, στη σύνοδο κορυφής στο Ελσίνκι. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι θα ήταν εύκολο για το Κρεμλίνο να κρύψει έναν κοριό στη μπάλα ποδοσφαίρου.

«Μία τέτοια συσκευή θα μπορούσε να έχει ραφτεί στο ύφασμα και θα ήταν δύσκολο να εντοπιστεί. Επιπλέον, θα μπορούσε να διαρκέσει για ένα μήνα χωρίς φόρτιση», αναφέρουν οι εμπειρογνώμονες και προσθέτουν: «Υπάρχουν κοριοί που δεν είναι μεταλλικοί γεγονός που τους επιτρέπει να μην εντοπίζονται από ανιχνευτές».

Εννοείται πως η ασφάλεια του Λευκού Οίκου έχει ήδη ελέγξει τη μπάλα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα χέρια του γιου του Τραμπ, Μπάρον.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Spy

Έχω πληροφορίες ότι κι ο Τράμπ έκανε δωράκι στόν Πούτιν. Σταυρουδάκι γιά τόν λαιμό τής ορθοδοξίας σπάνιο. Οχι. Αυτό δέν έχει κοριό γιατί οι μυστικές υπηρεσίες εύκολα θά τό έβρισκαν. Απλά όμως περιμένουν οι Αμερικανοί μπάς καί κάνει.. θαύματα!

Επίσης

κοριό είχαν όλα τα αναμνηστικά που αγόρασαν οι τουρίστες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου από τη Ρωσία, και όλα τα αναμνηστικά των ομάδων που ανταλλάσσουν οι αρχηγοί των ομάδων πριν τη σέντρα. Αυτός ο Πούτιν δεν είναι ένας απλός άνθρωπος, είναι τα πάντα είναι παντού και δεν κοιμάται ποτέ. Σε λίγο καιρό όλος ο πλανήτης θα του ανήκει.

Αγύριγο κεφάλι

Σκόνη γιά ...λόξιγκα έχει!..

.

Ε, αφού το λέει η Sun, έτσι θα είναι... Τι άλλο θα ακούσουμε!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης