Πούτιν: Στόχο «25 εκατομμυρίων κυβερνοεπιθέσεων» αποτέλεσε η Ρωσία κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ

Πούτιν: Στόχο «25 εκατομμυρίων κυβερνοεπιθέσεων» αποτέλεσε η Ρωσία κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ

«Λειτουργήσαμε με τη μέγιστη δυναμικότητα και συγκέντρωση», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας

vlad-putin
Περίπου 25 εκατομμύρια κυβερνοεπιθέσεις απέτρεψε η Ρωσία στη διάρκεια του φετινού Μουντιάλ.

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε σήμερα ότι «η χώρα του έγινε στόχος 25 εκατομμυρίων επιθέσεων στον κυβερνοχώρο» κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει την πηγή των επιθέσεων αυτών ή αν είχαν πραγματοποιηθεί από ιδιώτες ή λογισμικό.

«Πίσω από αυτή την επιτυχημένη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, βρίσκεται ένα τεράστιο προπαρασκευαστικό, επιχειρησιακό, αναλυτικό και ενημερωτικό έργο, λειτουργήσαμε με τη μέγιστη δυναμικότητα και συγκέντρωση», έσπευσε να τονίσει ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας.

Κι ενώ ο Πούτιν ευλογεί τα γένια του για την άρτια διεξαγωγή του Μουντιάλ,στη Γαλλία το πάρτι συνεχίζεται μετά την θριαμβευτική νίκη της Εθνικής Γαλλίας.
Αρκετοί σταθμοί του μετρό στο Παρίσι θα παραμείνουν κλειστοί στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα.
Ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν ετοιμάζεται να υποδεχτεί στο Μέγαρο των Ηλυσίων τους Les Bleues για να τους συγχαρεί για την κατάκτηση του Κυπέλλου.Την ίδια ώρα, ο Τύπος της Γαλλίας αποθεώνει την Εθνική Γαλλίας αφιερώνοντας της τα πρωτοσέλιδα.

Ύμνος στην Εθνική Γαλλίας από τον γαλλικό Τύπο

«Η ημέρα της δόξας έφθασε» , γράφει στο σημερινό της πρωτοσέλιδό της η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», έχοντας εμπνευστεί από τη Μασσαλιώτιδα.



Κλείσιμο
Η εφημερίδα «Liberation» αναπολεί το παρελθόν γιορτάζοντας το παρόν: «Encore!»(Πάλι), γράφει στο πρωτοσέλιδό της υπενθυμίζονται ότι και το 1998 η Γαλλία είχε κατακτήσει το Μουντιάλ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης