Στην αντεπίθεση ο Τραμπ: Ο Ντε Νίρο έχει δεχτεί πολλές γροθιές στο κεφάλι...

Στην αντεπίθεση ο Τραμπ: Ο Ντε Νίρο έχει δεχτεί πολλές γροθιές στο κεφάλι...

Μετά το «να πάει να γαμ...ει ο Τραμπ» που εκστόμισε ο διάσημος ηθοποιός στα βραβεία Tony

trumpde-nior-1
Στην αντεπίθεση απέναντι στο Ρόμπερτ Ντε Νίρο για τις συνεχιζόμενες επιθέσεις σε βάρος του πέρασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίζοντας τον διάσημο ηθοποιό ως «άτομο με πολύ χαμηλό IQ».

«Έχει δεχτεί πολλές γροθιές στο κεφάλι του από αληθινού μποξέρ σε ταινίες» έγραψε δηκτικά στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος αναφερόμενος στην ταινία Όργισμένο Είδωλο (Raging Bull, 1980, σε σκηνοθεσία του Μάρτιν Σκορτσέζε), στην οποία ο ηθοποιός υποδύεται τον αυτοκαταστροφικό πυγμάχο Τζέικ ΛαΜότα.

«Τον παρακολούθησα χθες το βράδυ (σ.σ. στην τελετή των βραβείων Τόνι) και πραγματικά πίστεψα ότι ήταν "μεθυσμένος από τις γροθιές". Πιστεύω ότι δεν αντιλαμβάνεται ότι η οικονομία βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο της με την απασχόληση να κινείται σε ιστορικά υψηλά και πολλές εταιρείες να επιστρέφουν στη χώρα. Ξύπνα punchy!» κατέληξε στις αναρτήσεις του στο Twitter ο Τραμπ.

Κλείσιμο



Εκπρόσωποι του Ντε Νίρο δεν απάντησαν αμέσως όταν τους ζητήθηκε από το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς να σχολιάσουν την τοποθέτηση του Τραμπ.

Ο Ντε Νίρο στην πιο ηχηρή διαμαρτυρία του για τον Τραμπ δεν δίστασε να σταθεί στη σκηνή μπροστά σε χιλιάδες κόσμου και τηλεθεατών και να πει παρουσιάζοντας τον Μπρους Σπρίνγκστιν: «Θέλω να σας πω ένα πράγμα. Να πάει να γαμ...θεί ο Τραμπ».

Στη συνέχεια μάλιστα επανέλαβε την επίμαχη φράση λέγοντας «Δεν ισχύει πια το σύνθημα "κάτω ο Τραμπ". Να πάει να γαμ...θεί ο Τραμπ!».

Δύο ημέρες αργότερα, δε, ζήτησε συγγνώμη από τον Καναδά για τη «βλακώδη» όπως τη χαρακτήρισε συμπεριφορά του Τραμπ απέναντι στη χώρα αυτή κατά τη σύνοδο των G7 το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης