Ιράν: Η Συρία έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τα εδάφη της

israelsyraiiran

 Κατηγόρησε την διεθνή κοινότητα ότι παραμένει σιωπηλή για τις επιθέσεις του Ισραήλ κατά του περιφερειακού συμμάχου της Τεχεράνης

Το Ιράν υποστήριξε σήμερα το δικαίωμα της Συρίας να υπερασπιστεί τα εδάφη της κατά της επιθετικότητας του Ισραήλ, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση στην Τεχεράνη.

Παράλληλα, κατηγόρησε την διεθνή κοινότητα ότι παραμένει σιωπηλή για τις επιθέσεις του Ισραήλ κατά του περιφερειακού συμμάχου της Τεχεράνης.

“Το Ιράν καταδικάζει δυναμικά τις επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Συρίας. Η σιωπή της διεθνούς κοινότητας ενθαρρύνει την επιθετικότητα του Ισραήλ. Η Συρία έχει κάθε δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της,” μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, επικαλούμενη δηλώσεις του εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών του Ιράν, Μπαχράμ Κασεμί.

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Danny

Το Ισραήλ έχει δικαίωμα στην αυτοάμυνα. Η Συρία θα πληρώσει το τίμημα εγκατάστασης παράνομων ιρανικών στρατιωτικών βάσεων στο έδαφός της. Το Ιράν θα αντιμετωπίσει επίσης τις συνέπειες της άφρονος πολιτικής του. Όταν οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας αποφασίσουν να προχωρήσουν στις ενδεικνύμενες ενέργειες, το Ιράν θα επιστρέψει στην Εποχή του Λίθου (όχι ότι είναι και πολύ μπροστά). Αν εμείς στην Ελλάδα δεχόμασταν πυραυλικές επιθέσεις με τουρκικούς πυραύλους από βάση στην Αλβανία, τι θα κάναμε; (καλά, μη μου πείτε ξέρω... την πάπια θα κάναμε). Η διαφορά είναι ότι Ισραήλ είναι κράτος κι εμείς παράνομο μπο_ρδ΄λο.

Eτσι είναι

Σωστό το σχόλιο

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης