Συρία: Το καθεστώς Άσαντ καταγγέλλει «τη βάρβαρη και βάναυση επίθεση» των Δυτικών

19377214

Σύμφωνα με το καθεστώς, τα πλήγματα είχαν στόχο να εμποδίσουν την έρευνα για τη φερόμενη επίθεση με χημικά στην Ντούμα – Τι μετέδωσε το πρακτορείο SANA

Το συριακό καθεστώς κατήγγειλε σήμερα μια «βάρβαρη και βάναυση επίθεση» των Δυτικών, μετά τα πλήγματα των ΗΠΑ, της Γαλλίας και της Βρετανίας εναντίον στρατιωτικών βάσεων, μετέδωσε το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA.

Τα πλήγματα αυτά έχουν στόχο «να εμποδίσουν» μια αποστολή του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων, η οποία επρόκειτο να αρχίσει σήμερα την έρευνά της στην Ντούμα για την επίθεση με χημικά που φέρεται ότι είχε πραγματοποιηθεί εκεί, πρόσθεσε το SANA.

«Η επίθεση (...) έχει ως κύριο στόχο να εμποδίσει τη δουλειά της ομάδας (του ΟΑΧΟ), να προλάβει τα συμπεράσματά της και να ασκήσει πίεση στην αποστολή σε μια απόπειρα που έχει στόχο την απόκρυψη των ψευδών και των κατασκευών» των Δυτικών, σύμφωνα με το SANA.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Αιώνιοι...Φράγκοι!!!!!

Τελικά άλλοι......έρριξαν τα χημικά και άλλοι...κατηγορούνται και διώκονται ως...εγκληματίες...!

Μαρία

Καμιά αμφιβολία. Έτσι ακριβώς είναι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tzixantistries-

Αρκετές γυναίκες, πιστές στο Ισλαμικό Κράτος, αν και αυτό διαλύθηκε πριν ένα μήνα, προσπαθούν να το δημιουργήσουν και πάλι μέσα στους προσφυγικούς καταυλισμούς που διαμένουν