Χιλιάδες Παλαιστίνιοι κατέκλυσαν τους δρόμους στις πόλεις της Λωρίδας της Γάζας, εκδηλώνοντας την οργή τους μετά την επίσημη αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ, από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.
Παλαιστίνιοι κάθε ηλικίας βγήκαν στους δρόμους κρατώντας σημαίες, ενώ άλλοι έκαιγαν εικόνες του Τραμπ και σημαίες του Ισραήλ.
Η Χαμάς ανακοίνωσε ότι «άνοιξαν οι πύλες της κολάσεως», προαναγγέλλοντας αντιδράσεις σε όλα τα επίπεδα, καθώς με αυτόν τον τρόπο, ο Ντόναλντ Τραμπ επί της ουσίας ακυρώνει το παλαιστινιακό κράτος και αναγνωρίζει ως μοναδικό δικαιούχο της ιερής πόλης, το κράτος του Ισραήλ.
Δείτε φωτογραφίες από το ανθρώπινο κύμα που ξεχύθηκε στους δρόμους της Λωρίδας της Γάζας...
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας