Νετανιάχου για Τραμπ και Ιερουσαλήμ: Είναι μία ιστορική μέρα

Νετανιάχου για Τραμπ και Ιερουσαλήμ: Είναι μία ιστορική μέρα

«Και η αλήθεια είναι ότι δεν θα επέλθει η ειρήνη, χωρίς την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ», δήλωσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ

Νετανιάχου για Τραμπ και Ιερουσαλήμ: Είναι μία ιστορική μέρα
Ως «ιστορική μέρα» για το Ισραήλ χαρακτήρισε τη σημερινή ο πρωθυπουργός της χώρας Μπενιαμίν Νετανιάχου, αντιδρώντας στην ανακοίνωση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ αναφορικά με τη μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας από το Τελ Αβίν στην Ιερουσαλήμ και την αναγνώριση της ιερής πόλης ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

«Είναι μία ιστορική μέρα. Η ανακοίνωση από τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την ιστορία της Ιερουσαλήμ», τόνισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, σε δήλωσή του που μεταδόθηκε μέσω βίντεο.

«Πρόεδρε Τραμπ σε ευχαριστούμε για τη γενναία απόφασή σου να αναγνωρίσεις την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα στο Ισραήλ και να ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για τη μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας εκεί», πρόσθεσε στη δήλωσή του ο πρωθυπουργός του Ισραήλ.

«Καλώ και άλλες χώρες να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Ηνωμένων Πολιτειών», πρόσθεσε.

Ολοκληρώνοντας τη δήλωσή του είπε: «Και η αλήθεια είναι ότι δεν θα επέλθει η ειρήνη, χωρίς την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ».
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης