Ο πρόεδρος του ιρανικού κοινοβουλίου Αλί Λαριτζανί δήλωσε σήμερα ότι ενδεχόμενη αποχώρηση των ΗΠΑ από τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν θα σημάνει το τέλος αυτής της διεθνούς συμφωνίας, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Ο Λαριτζανί, ο οποίος βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη για ένα διεθνές κοινοβουλευτικό φόρουμ, δήλωσε επίσης πως ενδεχόμενη αποχώρηση της Ουάσινγκτον από την πυρηνική συμφωνία θα μπορούσε να οδηγήσει σε παγκόσμιο χάος, μετέδωσε το TASS.
Το Ιράν ελπίζει πως η Ρωσία θα διαδραματίσει έναν ρόλο για να επιλυθεί το ζήτημα γύρω από την πυρηνική συμφωνία, δήλωσε ο Λαριτζανί κατά τη συνάντησή του με τον Βιάτσεσλαβ Βολόντιν, τον πρόεδρο της Δούμας, της κάτω βουλής του ρωσικού κοινοβουλίου, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών