Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι δήλωσε σήμερα ότι τόσο η Βρετανία όσο και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι έτοιμες να προχωρήσουν στις συνομιλίες για το διαζύγιο Λονδίνου- ΕΕ, ωστόσο δεν ξεκαθάρισε πότε ακριβώς θα ξεκινήσει επίσημα τη διαδικασία του Brexit.
«Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας μου το κατέστησαν σαφές ότι θέλουν να προχωρήσουμε με τις διαπραγματεύσεις κι εγώ επίσης το ίδιο. Είναι καιρός να προχωρήσουμε με τη διαδικασία αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση» επισήμανε η επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της τελευταίας Συνόδου που συμμετέχει προτού ενεργοποιήσει το Άρθρο 50 της Συνθήκης της Λισαβόνας.
Η ίδια είπε ότι θα το κάνει πριν από το τέλος του μήνα.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.