Βραζιλία: Υποστηρικτές της Ρούσεφ στήνουν οδοφράγματα σε εθνικές οδούς

Βραζιλία: Υποστηρικτές της Ρούσεφ στήνουν οδοφράγματα σε εθνικές οδούς

Οι οπαδοί της προέδρου δήλωσαν ότι αυτές οι κινητοποιήσεις είναι μόνο ένα μέρος από τις ενέργειες που έχουν προγραμματίσει και ζήτησαν την παρουσία του Τύπου

Βραζιλία: Υποστηρικτές της Ρούσεφ στήνουν οδοφράγματα σε εθνικές οδούς
Θύελλα διαμαρτυριών έχει προκαλέσει η απόφαση του κοινοβουλίου για την παραπομπή της προέδρου Ντίλμα Ρούσεφ στη Βραζιλία
. Ένθερμοι υποστηρικτές της έχουν βγει στους δρόμους διαδηλώνοντας για την «πολιτική δίωξη» που δέχεται η πρόεδρος της χώρας, όπως υποστηρίζουν, κλείνοντας ακόμη και κεντρικούς δρόμους.

Περίπου 100 οπαδοί της Ρούσεφ, έστησαν οδοφράγματα σε δύο εθνικούς δρόμους, προκαλώντας χάος και μεγάλη ένταση με τους οδηγούς και ιδιαίτερα με τους επαγγελματίες. Εκτός από τα οδοφράγματα, οι διαδηλωτές έβαλαν φωτιά σε λάστιχα και άλλα υλικά, στη μέση του δρόμου, δημιουργώντας μία έκρυθμη κατάσταση.

Κλείσιμο
Οι οπαδοί της Ρούσεφ δήλωσαν ότι αυτές οι κινητοποιήσεις είναι μόνο ένα μέρος από τις ενέργειες που έχουν προγραμματίσει και ζήτησαν την παρουσία του Τύπου, προκειμένου να εκφράσουν σε εθνικό δίκτυο τις απόψεις τους, ώστε να εκκενώσουν τους δρόμους. Διαδήλωση υπέρ της Ρούσεφ πραγματοποιήθηκε και μπροστά από το υπουργείο Οικονομικών, καθώς και σε πολλές άλλες πολιτείες, όπως ανέφερε η ομοσπονδιακή αστυνομία στην έκθεσή της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης