Σε ένα ακόμα αποτρόπαιο έγκλημα στο όνομα της θρησκείας προχώρησαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.
Αυτή τη φορά εκτέλεσαν σε δημόσια θέα 13 εφήβους των οποίων το έγκλημα ήταν ότι έβλεπαν ποδόσφαιρο!
Σύμφωνα με τους αυστηρούς θρησκευτικούς νόμους που διέπουν το Ισλαμικό Κράτος κάτι τέτοιο θεωρείται θανάσιμο αμάρτημα.
Όπως αναφέρει η αντιισλαμιστική οργάνωση «Η Ράκκα σφαγιάζεται εν μέσω σιωπής» που συχνά αναμεταδίδει εγκλήματα των τζιχαντιστών, όλα συνέβησαν στη Μοσούλη. Τα παιδιά έβλεπαν σε τηλεόραση το παιχνίδι μεταξύ του Ιράκ και της Ιορδανίας που διεξήχθη στην Αυστραλία την περασμένη εβδομάδα.
Κλείσιμο
Όλοι οι έφηβοι συνελήφθησαν και αφού το «έγκλημά» τους ανακοινώθηκε από μεγαφώνου στους δρόμους της πόλης, οι δήμιοί τους τούς μετέφεραν σε κάποια πλατεία, όπου είχε συγκεντρωθεί κόσμος.
Οι τζιχαντιστές τους εκτέλεσαν χρησιμοποιώντας πολυβόλα.
Στη συνέχεια, τα πτώματα των νέων αφέθηκαν στο δρόμο προς παραδειγματισμό, ενώ οι γονείς τους δεν μπορούσαν καν να τα πλησιάσουν, υπό των φόβο των τζιχαντιστών.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.