Βίντεο: Σέξι νοσοκόμα κάνει δωρεάν εξετάσεις των όρχεων για καλό σκοπό!

Βίντεο: Σέξι νοσοκόμα κάνει δωρεάν εξετάσεις των όρχεων για καλό σκοπό!

Μια όμορφη νοσοκόμα ανέλαβε να κάνει δωρεάν εξετάσεις, σε έκπληκτους άντρες, για καρκίνο των όρχεων και του προστάτη, στους δρόμους του Λος Άντζελες

Βίντεο: Σέξι νοσοκόμα κάνει δωρεάν εξετάσεις των όρχεων για καλό σκοπό!
Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας για την πρόληψη της αντρικής υγείας και ειδικότερα, για την πρόληψη δύο μορφών καρκίνου που παρουσιάζονται όλο και συχνότερα στους εκπροσώπους του «ισχυρού φύλου», τον καρκίνο του προστάτη και τον καρκίνο των όρχεων. 



Στο πλαίσιο της πρόληψης για την υγεία των αντρών η ομάδα Simple Pickup έφτιαξε ένα βίντεο για να ενισχύσει την έρευνα της οργάνωσης Movember Foundation (ασχολείται με την ευαισθητοποίηση του κοινού για την αντρική υγεία), που ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 2003 από την Αυστραλία. Στο βίντεο μια γοητευτική νοσοκόμα, η Μαρίσα, κυκλοφορεί στους κεντρικούς δρόμους του Λος Άντζελες και ζητά από τους περαστικούς άντρες να τους υποβάλει, φορώντας βέβαια τα πλαστικά της γάντια, σε μια δωρεάν εξέταση για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη και των όρχεων.

Κλείσιμο

 
Όσοι άντρες δέχονται την εξέταση από την κομψή νοσοκόμα δίνουν παράλληλα και ένα ποσόν ως δωρεά για την έρευνα που σχετίζεται με τις μορφές του καρκίνου που χτυπά τους άντρες.



Η ομάδα που δημιούργησε το βίντεο με τον τίτλο «Free Testicle Exams» (Δωρεάν Εξετάσεις Όρχεων), συμφώνησε να καταβάλει στην Movember Foundation εκατό δολάρια για κάθε 100.000 θεάσεις του σχετικού βίντεο στο YouTube. Το αποτέλεσμα για το βίντεο είναι εκπληκτικό, αφού προβάλλεται μόνο πέντε ημέρες και έχει μέχρι σήμερα 3.500.000 θεάσεις (views)!



Στο τέλος του βίντεο, η Μαρίσα, αφού έχει εξετάσει πολλούς πρόθυμους άντρες τονίζει πόσο σημαντική είναι η αυτοεξέταση των γεννητικών οργάνων για τον αντρικό πληθυσμό και συμβουλεύει να επισκεφθεί αμέσως τον γιατρό του, όποιος εντοπίσει εξογκώματα ή πρήξιμο στα επίμαχα σημεία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης