Τρίτος γύρος διαπραγματεύσεων μεταξύ Μέρκελ και σοσιαλδημοκρατών
Η καγκελάριος Μέρκελ καλείται να βρει έναν κυβερνητικό εταίρο για την τρίτη θητεία της στην καγκελαρία, μετά τη εύκολη πολιτική επικράτησή της στις εκλογές του Σεπτεμβρίου
Οι συντηρητικοί της γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ και οι πολιτικοί της συνομιλητές, οι σοσιαλδημοκράτες, συμφώνησαν να υπάρξει και τρίτος γύρος επαφών την Πέμπτη, για να διερευνήσουν τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης συνασπισμού, ανέφεραν κομματικές πηγές στο πρακτορείο Ρόιτερς.
Η καγκελάριος Μέρκελ καλείται να βρει έναν κυβερνητικό εταίρο για την τρίτη θητεία της στην καγκελαρία, μετά τη εύκολη πολιτική επικράτησή της στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, αλλά χωρίς την απόλυτη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο.
Πρίν από τον τρίτο γύρο επαφών με τους σοσιαλδημοκράτες υπάρχει για τη Μέρκελ ο δεύτερος γύρος συνομιλιών με τους Πράσινους την Τρίτη, αλλά είναι πιο πιθανό να συνεργαστεί με το SPD, το οποίο κατέλαβε τη δεύτερη θέση στις εκλογές όπως αναφέρουν πολιτικοί αναλυτές στο Βερολίνο.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events