Η Χαμάς θα παραδώσει απόψε άλλη μια σορό ομήρου - Πρέπει να επιστρέψει 16 βάσει συμφωνίας
Η σορός εντοπίστηκε χθες, σύμφωνα με τη Χαμάς, ενώ ο ισραηλινός στρατός (IDF) βρίσκεται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας για τη διαδικασία μεταφοράς
Η στρατιωτική πτέρυγα της Χαμάςανακοίνωσε ότι σκοπεύει να παραδώσει στο Ισραήλ τη σορό ενός ομήρου απόψε στις 8:00 μ.μ., όπως μετέδωσε ο ισραηλινός Τύπος, την ώρα που οι IDF προετοιμάζονται για τη διαδικασία παραλαβής και μεταφοράς.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Χαμάς, η σορός του ομήρου «εντοπίστηκε χθες» και αναμένεται να παραδοθεί αργότερα σήμερα, εφόσον οι συνθήκες στο πεδίο το επιτρέψουν. Η οργάνωση είχε δηλώσει ήδη από την Κυριακή ότι θα επέστρεφε τη σορό, ωστόσο τότε η διαδικασία δεν πραγματοποιήθηκε.
Ο ισραηλινός στρατός (IDF) επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας, ενόψει της πιθανότητας να παραληφθεί απόψε η σορός, σύμφωνα με τους Times of Israel.
Η Χαμάς εξακολουθεί να κρατά τις σορούς 16 ομήρων, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή τους.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής