Η Ουκρανία έχει αυξήσει κατακόρυφα την εγχώρια παραγωγή όπλων και αυτή τη στιγμή παράγει περίπου το 33-34% του συνόλου των όπλων στο εσωτερικό της χώρας, δήλωσε σήμερα ο Ουκρανός πρόεδροςΒολοντίμιρ Ζελένσκι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Βαρσοβία, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πολωνό πρωθυπουργό, Ντόναλντ Τουσκ.
Ο Ζελένσκι είπε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση προμηθεύει την Ουκρανία με ένα ακόμη 30% ενώ το 40% των όπλων το προμηθεύουν οι Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο Ουκρανός πρόεδρος είπε επίσης ότι η ανάπτυξη ξένων στρατευμάτων στην Ουκρανία θα μπορούσε να αποτελέσει μόνο μέρος των εγγυήσεων ασφαλείας και δεν θα ήταν αρκετή από μόνη της.
Ο Ζελένσκι δήλωσε επίσης ότι σκοπεύει να συζητήσει το θέμα αυτό με τον Βρετανό πρωθυπουργό Κιρ Στάρμερ.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.