Τουλάχιστον 4 Παλαιστίνιοι νεκροί σε επιδρομή των ειδικών δυνάμεων του Ισραήλ στην Δυτική Όχθη
Οι νεκροί είναι 36χρονος, δυο 19χρονοι και 14χρονο παιδί, διευκρίνισε εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής
Τουλάχιστον τέσσερις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και άλλοι επτά τραυματίστηκαν από ισραηλινά πυρά στην Άκαμπα, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, κατά τη διάρκεια επιδρομής τις πρώτες πρωινές ώρες, ανέφερε το υπουργείο Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής, διευκρινίζοντας πως δύο από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
«Ισραηλινές δυνάμεις έκαναν έφοδο στην Άκαμπα, περικύκλωσαν σπίτι και ενεπλάκησαν με νεαρούς (...) χρησιμοποιώντας αληθινές σφαίρες», μετέδωσε το επίσημο παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA.
Οι νεκροί είναι 36χρονος, δυο 19χρονοι και 14χρονο παιδί, διευκρίνισε εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας.
Στοιχεία των ειδικών δυνάμεων «του (ισραηλινού) στρατού έκαναν έφοδο στην πόλη και περικύκλωσαν σπίτι, ακολουθούμενοι από στρατιωτικά οχήματα των δυνάμεων κατοχής», ανέφερε το WAFA, επικαλούμενο μαρτυρίες κατοίκων.
Ο ισραηλινός στρατός δεν έχει σχολιάσει τις πληροφορίες για την επιχείρηση ως αυτό το στάδιο.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.