Μήνυμα συμπαράστασης έστειλε σε Ουκρανία και Ελλάδα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά τη ρωσική πυραυλική επίθεση στην Οδησσό, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο όπου βρίσκονταν Κυριάκος Μητσοτάκης και Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Στην κοινή συνέντευξη τύπου, ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε και στην πυραυλική επίθεση στην Οδησσό, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο όπου βρισκόταν η ελληνική αποστολή. «Θέλω να εκφράσω τις ευχές μου σε Ουκρανία και Ελλάδα μετά την πυραυλική επίθεση στο σημείο που βρίσκονταν ο Ζελένσκι και ο Μητσοτάκης», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε στην πρόθεση της Τουρκία να καταστεί διαμεσολαβητής στον ρωσοουκρανικό πόλεμο, φιλοξενώντας σύνοδο ειρήνης με την συμμετοχή της Ρωσίας.
«Είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε μια σύνοδο κορυφής για την ειρήνη που θα περιλαμβάνει τη Ρωσία. Η πρωτοβουλία της Μαύρης Θάλασσας απέτρεψε μια παγκόσμια επισιτιστική κρίση. Αυτή η συμφωνία έγινε ξανά σε αυτή την αίθουσα. Είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε την καλύτερη υποστήριξή μας, όπως και πριν, για την επίτευξη μιας νέας συμφωνίας» τόνισε ο Ερντογάν.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.