Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Οδησσό: Η ανταπόκριση της ΕΡΤ μετά το χτύπημα κοντά στην ελληνική αποστολή – Δείτε βίντεο

Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Οδησσό: Η ανταπόκριση της ΕΡΤ μετά το χτύπημα κοντά στην ελληνική αποστολή – Δείτε βίντεο

Η ανταπόκριση της απεσταλμένης της ΕΡΤ μετά το χτύπημα κοντά στην ελληνική αποστολή

ert-odisos-arthrou
Τις στιγμές που βίωσε, όταν ρωσικός πύραυλος χτύπησε στην Οδησσό, κοντά στην ελληνική αποστολή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη περιέγραψε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γεωργία Σκιτζή, που βρίσκεται στο σημείο.


«Ακούσαμε ξαφνικά τις σειρήνες να ηχούν, ενημερωθήκαμε ότι υπήρξε πυραυλικό χτύπημα για το οποίο ακολούθησαν αντίμετρα, δυστυχώς υπάρχουν τρεις νεκροί», είπε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czmo6r5lwdmh)


Η δημοσιογράφος περιέγραψε την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ουκρανία, για να συναντηθεί με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Η συνάντηση έγινε στο λιμάνι της Οδησσού. Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Μουσείο Φιλικής Εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, επίθεση με ρωσικό πύραυλο σημειώθηκε στις 11:43 της Τετάρτης (6.3.2024) κοντά στην αυτοκινητοπομπή του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, που βρισκόταν 150 μέτρα από την ελληνική αποστολή υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. «Δεν υφίσταται κανένα ζήτημα με την ασφάλεια του Πρωθυπουργού και της ελληνικής αποστολής», ανέφεραν επίσημα κυβερνητικές πηγές. 

«Είμαστε όλοι καλά», δήλωσε νωρίτερα στο protothema.gr ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου, που βρίσκεται στην ελληνική αποστολή, που διοργανώθηκε υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας και στην οποία μετείχαν πλην του πρωθυπουργού 8 άτομα και η ασφάλειά τους. Ειδικότερα, μετείχαν η Άννα Μαρία Μπούρα, διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού, η διευθύντρια επικοινωνίας του Μεγάρου Μαξίμου Κύρα Κάπη, η σύμβουλος διεθνών θεμάτων και ΜΜΕ Αριστοτελία Πελώνη και ο Αλέξανδρος Μαράκης, στέλεχος γραφείου Τύπου, όπως και oι Δημήτρης Παπαμήτσος και Αλέξης Παπαχρήστος, προσωπικός φωτογράφος και προσωπικός οπερατέρ αντίστοιχα του κ. Μητσοτάκη. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czmo6r5lwdmh)

Η συνάντηση μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Βολοντίμιρ Ζελένσκι έγινε κανονικά. Το τετ α τετ των δύο αντρών διήρκησε συνολικά μισή ώρα, πάνω από το προγραμματισμένο. Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι η Ελλάδα θα συνεχίζει να στηρίζει την Ουκρανία στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της και χωρίς να αδυνατίζει η ελληνική αμυντική ισχύς. Παράλληλα, τόνισε ότι η Ελλάδα στηρίζει την ευρωπαϊκή και ευρωατλαντική προοπτική της Ουκρανίας. 



Ειδήσεις σήμερα:

Κανένα θέμα με την ασφάλεια της αποστολής Μητσοτάκη στην Οδησσό λένε κυβερνητικές πηγές μετά την επίθεση στο κονβόι Ζελένσκι


Με βίασε, με χτύπησε και απείλησε να κάψει ζωντανά τα παιδιά μας, λέει η 32χρονη από το Άργος

Οι ψίθυροι για τις ερωτικές περιπέτειες της Λετίθια και η «συμφωνία» με τον Φελίπε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης