Αζερμπαϊτζάν: Ισχυρή έκρηξη σε νυχτερινό κέντρο, ένας νεκρός και 31 τραυματίες (βίντεο)

Αζερμπαϊτζάν: Ισχυρή έκρηξη σε νυχτερινό κέντρο, ένας νεκρός και 31 τραυματίες (βίντεο)

Εκτιμάται ότι προκλήθηκε από διαρροή αερίου, στη συνέχεια ξέσπασε πυρκαγιά - Οι 24 από αυτούς μεταφέρθηκαν με εγκαύματα στο νοσοκομείο - Διασώστες προσπαθούν να εντοπίσουν θύματα ή τραυματίες κάτω από τα συντρίμμια

mpar
Έκρηξη σημειώθηκε σε νυκτερινό κέντρο τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην πρωτεύουσα Μπακού, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά που στοίχισε τη ζωή σε έναν άνθρωπο, ενώ οι τραυματίες ανέρχονται σε 31, όπως μετέδωσε το Associated Press.

Η έκρηξη πιστεύεται ότι προκλήθηκε από διαρροή αερίου και διεξάγονται έρευνες, μετέδωσε το AP, επικαλούμενο εκπρόσωπο του υπουργείου Εσωτερικών. Διασώστες στο σημείο προσπαθούν να εντοπίσουν θύματα και ταυαματίες κάτω από τα συντρίμια, ανακοίνωσαν οι αρχές.

«Σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες, άνθρωποι σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν στο δυστύχημα», ανέφερε το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπό του.



Το υπουργείο είπε ότι «έλαβε πληροφορίες (σχετικά με) μια έκρηξη σε εγκαταστάσεις στην οδό Ταρλάν Αλιγιαρμπέγιοβ» στο Μπακού στις 03:00 ξημερώματα Κυριακής, τοπική ώρα (02:00 ώρα Ελλάδας).

Κλείσιμο


Φωτογραφίες που διασώστες δείχνουν να σκάβουν στα συντρίμμια του κτιρίου αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του υπουργείου.

«Πολύ θλιβερές ειδήσεις για απώλειες ως αποτέλεσμα έκρηξης στο κλαμπ στο κέντρο του Μπακού», έγραψε στο Twitter ο αμερικανός πρεσβευτής Καζάρ Ιμπραήμ. «Συλλυπητήρια και προσευχές».

24  από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, οι περισσότεροι με εγκαύματα, δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με το AP.

Το υπουργείο πρόσθεσε ότι κατασβήστηκε η φωτιά στο νυχτερινό κέντρο πριν προλάβει να επεκταθεί.



Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση θανάτου τριών παιδιών στην Πάτρα: Κορυφή του παγόβουνου η δολοφονία της Τζωρτζίνας

Πρίγκιπας Άντριου: Αντιμέτωπος με νέο σκάνδαλο - Τουρκάλα εκατομμυριούχος κατέθεσε 750.000 λίρες «δώρο» στην πριγκίπισσα Βεατρίκη

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εφεδρείες για όσο διαρκεί η κρίση ακρίβειας - Σχέδιο στέγης για νέους

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης