Πόλεμος στην Ουκρανία: To protothema.gr μπήκε στο «εργοστάσιο» παραγωγής μολότοφ του Λβιβ

Πόλεμος στην Ουκρανία: To protothema.gr μπήκε στο «εργοστάσιο» παραγωγής μολότοφ του Λβιβ

Αμέτρητα μπουκάλια με βενζίνη και στουπί έχουν παρασκευαστεί με στόχο να καταστρέψουν Ουκρανοί πολίτες τα ρωσικά άρματα μάχης – Τι λέει ο υπεύθυνος του εργοστασίου

molotov-arthro
Δώδεκα ημέρες πριν λειτουργούσε ως ζυθοποιία. Όμως λίγες ώρες αφότου το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας έδωσε εντολή στους πολίτες να φτιάξουν βόμβες μολότοφ προκειμένου να αντισταθούν στις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις η ζυθοποιία «Pravda» με έδρα το Λβιβ προχώρησε στην παραγωγή βομβών μολότοφ.


«Το κοκτέιλ της μολότοφ παρασκευάζεται στα μπουκάλια της μπύρας μας. «Putin Huilo» σημαίνει ότι ο Πούτιν είναι ανόητος και μπορείς να δεις τον Πούτιν εδώ με πυρηνικές βόμβες και στρατιώτες. Είναι το σήμα που χρησιμοποιούμε μετά το 2014 από τότε που οι Ρώσοι εισέβαλαν στην Κριμαία. Ξεκινήσαμε με αυτά τα μπουκάλια και ύστερα συνεχίσαμε με όλα τα μπουκάλια που μπορέσαμε να βρούμε. Χρησιμοποιήσαμε πάνω από 2.000 και μετά σταματήσαμε γιατί συνειδητοποίησαμε πως έχουμε αρκετά. Στείλαμε και κάποια στο Κίεβο», λέει στο protothema.gr o υπεύθυνος του εργοστασίου ο οποίος λέει ότι με αυτά τα μπουκάλια θα καταστρέψουν τα ρωσικά άρματα μάχης.


Υπεύθυνος εργοστασίου



Αμέτρητα μπουκάλια με βενζίνη και στουπί παρασκευάζονται καθημερινά με σκοπό να... εξοντώσουν τον ρωσικό στρατό. 

Κλείσιμο
PHOTO-2022-03-07-11-30-27

molotov__2_
molotov__8_
molotov__9_

Πολίτες λαμβάνουν μαθήματα από στρατιωτικούς εκπαιδευτές ενώ οι τηλεοπτικοί σταθμοί μεταδίδουν ακόμη και οδηγίες για το πώς φτιάχνονται οι μολότοφ.


molotov__10_
molotov__11_
molotov__1_



Στο εργοστάσιο του Λβιβ πραγματοποιούνται ακόμη και… μαθήματα ρίψης μολότοφ ενώ φτιάχνουν και μπλουζάκια για να εμψυχώσουν στρατιώτες και εθελοντές.

molotov__5_
molotov__4_
molotov__7_



Την ίδια ώρα ο κλοιός σφίγγει γύρω από το Κίεβο, ενώ σφυροκοπούνται από τις ρωσικές δυνάμεις Χάρκοβο, Μαριούπουλη και Ιρπίν με χιλιάδες άμαχους και στρατιώτες νεκρούς.




Ειδήσεις σήμερα:

Πότε θα τελειώσουμε με τον κορωνοϊό;

Σε σοβαρή κατάσταση 6χρονος που έπεσε από μπαλκόνι στην Πάτρα

Προσωρινή κατάπαυση πυρός σε 4 πόλεις πριν τα ρωσικά χτυπήματα στην αμυντική βιομηχανία της Ουκρανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης