G20: Πώς... έπεσαν οι μάσκες των Τζόνσον, Ντράγκι και Ματαρέλα

G20: Πώς... έπεσαν οι μάσκες των Τζόνσον, Ντράγκι και Ματαρέλα

Ένα viral βίντεο που διασκεδάζει τους περιηγητές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει ληφθεί κατά την οικογενειακή φωτογράφηση στο τέλος της Συνόδου στη Ρώμη

g20-masks
Με τα ακαριαία αντανακλαστικά και τον αυτόματο συντονισμό ενός καλά εξασκημένου στρατιωτικού αγήματος, ο Μάριο Ντράγκι και η σύζυγός του Μαρία Σερένα Καπέλο, ο Μπόρις Τζόνσον, ο Σέρτζιο Ματαρέλα και η κόρη του Λάουρα αφαιρούν από το πρόσωπό τους τις μάσκες προστασίας.

Μολονότι στη συγκεκριμένη περίσταση απλώς συμμορφώνονται στην οδηγία του φωτογράφου, η προθυμία ιδιαιτέρως των τριών κορυφαίων αξιωματούχων να απαλλαγούν από τη μάσκα είναι πρόδηλη. Βέβαια, ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν θα τιμούσε τη φήμη του σαν του πιο άγαρμπου εν ενεργεία πολιτικού στον κόσμο (και άξιου συνεχιστή του συμπεριφέρεσθαι «αλα Τραμπ») αν δεν έπιανε τη μάσκα από την εξωτερική της όψη και δεν την έκρυβε ανάμεσα στα χέρια του, σαν παιδάκι που πιάστηκε να κλέβει γλυκά ανάμεσα -αντί να την τοποθετήσει πχ σε κάποια τσέπη, όπως έκαναν οι Ιταλοί ηγέτες (πρωθυπουργός και πρόεδρος).



Το συγκεκριμένο απόσπασμα διασκεδάζει τους περιηγητές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει ληφθεί κατά την οικογενειακή φωτογράφηση στο τέλος της Συνόδου των G20, στη Ρώμη. Ο Μπόρις Τζόνσον και ο Μάριο Ντράγκι θα συναντιόνταν ξανά στη Γλασκώβη, για την Συνδιάσκεψη COP26 των Ηνωμένων Εθνών. Όπου, εκτός από τα καμώματα του BoJo και πάλι με τη μάσκα, την οποίαν δεν φόρεσε ενώ εισέπνεε και εξέπνεε δίπλα σε υπέργηρους συνέδρους, ελάχιστη ουσιαστική πρόοδος σημειώθηκε στη μάχη κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη.



Ειδήσεις σήμερα:

«Ανοιξιάτικος» σήμερα ο καιρός - Στους 29 βαθμούς θα ανέβει ο υδράργυρος

Η Βρετανία «ντύνεται» με βελονάκι και θυμάται τα θύματα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου

Στόχος να πείσουμε τουλάχιστον τους μισούς ανεμβολίαστους, λέει ο Μητσοτάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης