Βίντεο: Πατέρας και κόρη φιλιούνται με πάθος στο στόμα για να κερδίσουν 1.000 δολάρια σε εκπομπή!

Βίντεο: Πατέρας και κόρη φιλιούνται με πάθος στο στόμα για να κερδίσουν 1.000 δολάρια σε εκπομπή!

Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κάποιος για να κερδίσει μερικά επιπλέον χρήματα; 

fili-Dad
Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κάποιος για να κερδίσει μερικά επιπλέον χρήματα; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα σίγουρα διαφέρει για τον καθένα μας. Για μία νεαρή κοπέλα από την Αυστραλία, πάντως, η ευκαιρία να βγάλει χωρίς κόπο 1.000 δολάρια την ώθησε να ανταλλάξει live σε εκπομπή ένα παθιασμένο φιλί... με τον πατέρα της. 

Το ανατριχιαστικό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής Kyle and Jackie O Show, στο πλαίσιο ενός challenge με την ονομασία «Φίλος ή μπαμπάς;».



Όπως εξηγεί η Daily Mail, σύμφωνα με τους όρους του εν λόγω challenge, μια γυναίκα έρχεται στο στούντιο συντροφιά με έναν άνδρα. Στη συνέχεια, οι παρουσιαστές της εκπομπής Kyle Sandilands και Jackie 'O' Henderson καλούνται να μαντέψουν εάν ο συγκεκριμένος άνδρας είναι ο φίλος ή ο πατέρας της κοπέλας, λαμβάνοντας υπόψη τη «γλώσσα του σώματος» ανάμεσα στα δύο άτομα και το πόση αμηχανία δείχνουν να τους προκαλούν οι ερωτήσεις που δέχονται. Εάν το «ζευγάρι» καταφέρει να ξεγελάσει τους παρουσιαστές, φεύγει από το στούντιο με το χρηματικό έπαθλο των 1.000 δολαρίων στην τσέπη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, παρόλο που οι συντελεστές της εκπομπής καταφέρνουν συνήθως να μαντέψουν με επιτυχία τη φύση της σχέσης των συμμετεχόντων, το «ζευγάρι» που επισκέφθηκε εχθές το στούντιό τους «φρόντισε» να το κάνει... ιδιαίτερα δύσκολο. Κι αυτό γιατί πατέρας και κόρη ήταν ιδιαίτερα πειστικοί στο ρόλο των... εραστών, απαντώντας με άνεση άκρως σεξουαλικές ερωτήσεις.

Κλείσιμο
couple


Ο 46χρονος Nick και η 26χρονη Stacy δεν δίστασαν ούτε δευτερόλεπτο όταν τους ρώτησαν ποια είναι η αγαπημένη τους στάση στο σεξ: «Μου αρέσει να είμαι από κάτω» είπε ο μεσήλικος άνδρας, με την κόρη του να γνέφει καταφατικά. Η νεαρή κοπέλα υπογράμμισε μάλιστα ότι δίδαξε πολλά τον μεγαλύτερο «εραστή» της για το στοματικό σεξ.

Οι απαντήσεις των συμμετεχόντων στο challenge και η άνεση με την οποία μιλούσαν για το σεξ μεταξύ τους μπέρδεψαν αρκετά τους παρουσιαστές, που είχαν εντοπίσει αρκετές ομοιότητες στη φυσιογνωμία πατέρα και κόρης και δεν ήξεραν τι να συμπεράνουν. Όταν προέτρεψαν το «ζευγάρι» να ανταλλάξει ένα φιλί live, εκείνοι δεν έχασαν στιγμή και φιλήθηκαν με πάθος μπροστά στα έκπληκτα μάτια τους.

«Φιλιούνται κανονικά! Ερωτοτροπούν!» είπε ο Kyle με έκπληξη, με την Jackie να προσθέτει «Αποκλείεται να μην είναι ο φίλος της». Τελικά όμως, έκαναν και οι δυο λάθος, με αποτέλεσμα πατέρας και κόρη να φύγουν κατά 1.000 πλουσιότεροι από το στούντιο. «Ο αληθινός φίλος μου θα πεθάνει από τη ντροπή του» είπε η νεαρή κοπέλα στο σοκαρισμένο ακόμα πάνελ της εκπομπής, που ξέσπασε σε αμήχανα γέλια.


Ειδήσεις σήμερα:

Διευρυμένη και πάνω από 1 δισ. ευρώ η επιστρεπτέα προκαταβολή ΙΙΙ

Προκαλεί ξανά ο Ερντογάν: Εύχομαι να μην πληρώσουν το ίδιο τίμημα όπως πριν 100 χρόνια

To Τελ Αβίβ γέμισε χασίς... εξ ουρανού - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης