Μία από τις δύο διαδηλώτριες στο Σιάτλ που τραυματίστηκαν χθες όταν αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα πάνω στο συγκεντρωμένο πλήθος σε αυτοκινητόδρομο, υπέκυψε στα τραύματά της, με την δεύτερη να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με εκπρόσωπο ιατρικού κέντρου.
Στο Σιάτλ έχουν πραγματοποιηθεί πολλές διαδηλώσεις, κάποιες και σε αυτοκινητοδρόμους, μετά τη δολοφονία στις 25 Μαΐου του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ κατά τη βίαιη προσαγωγή του από αστυνομικούς στη Μινεάπολις.
Η Σάμερ Τέιλερ πέθανε αργά χθες στο Ιατρικό Κέντρο Χάρμπορβιου, δήλωσε τηλεφωνικά στο Reuters η εκπρόσωπος του κέντρου Σούζαν Γκρεγκ, δηλώνοντας ότι η Ντίαζ Λαβ, η άλλη τραυματίας, βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο οδηγός, ένας 27χρονος άνδρας από το Σιάτλ, συνελήφθη στο σημείο του περιστατικού, και βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.
«Τέθηκε υπό κράτηση όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο», δήλωσε νωρίτερα στο Reuters ο Τσέις Βαν Κλιφ, μέλος της αστυνομίας στην πολιτεία της Ουάσινγκτον. «Η έρευνα συνεχίζεται. Αυτή τη στιγμή δεν υποπτευόμαστε ότι τα ναρκωτικά ή το αλκοόλ αποτέλεσαν παράγοντα στη σύγκρουση». Οι ερευνητές δεν γνωρίζουν εάν ο οδηγός σκόπευε να χτυπήσει τους διαδηλωτές, πρόσθεσε.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.