Η ταχύτερη κάμερα στον κόσμο είναι... Lamborghini!

lm1

Huracam όπως λέμε... Huracan

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, στις καταδιώξεις των ταινιών και σε παρόμοιες σκηνές, πώς καταφέρνουν οι κάμερες να ακολουθήσουν; Μάλλον όχι, όμως σας έχουμε την απάντηση. Διάφορα γρήγορα αυτοκίνητα μετατρέπονται κατάλληλα, ώστε να γίνουν πολύτιμα «εργαλεία» του γυρίσματος, όπως για παράδειγμα η Lamborghini Huracan που βλέπουμε εδώ!

Είναι η γρηγορότερη κάμερα στον κόσμο, με 610 ίππους από έναν ατμοσφαιρικό V10 των 5.2 λίτρων και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητες έως και 323 χλμ./ώρα! Έχει ονομαστεί "Huracam" και αν εξαιρέσουμε τη μεγάλη κάμερα που κρέμεται από το εμπρός μέρος της, δεν διαφέρει σε τίποτα από μια Huracan. Οπότε, τώρα γνωρίζετε, με ποιο τρόπο γυρίζονται οι εντυπωσιακές καταδιώξεις στις ταινίες που βλέπουμε στον κινηματογράφο!

lm


Πηγή: gazzeta.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

uhuhww

Η Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της δωρεάν υπηρεσίας Vodafone Ready Index, που έχει ως στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να κάνουν τη μετάβαση στο ψηφιακό περιβάλλον και να γίνουν πιο ανταγωνιστικές, προτείνοντάς τους ψηφιακά εργαλεία μέσα από το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών Vodafone Smart Business.

intersys_arthro

Την έναρξη της συνεργασίας με την HP, για την υλοποίηση έργων DaaS, ανακοίνωσε η Intersys.