Ψηφιακή Μέριμνα: Με ποιόν τρόπο μπορείτε να εξαργυρώσετε το voucher των 200€

Ψηφιακή Μέριμνα: Με ποιόν τρόπο μπορείτε να εξαργυρώσετε το voucher των 200€

Αν είσαστε μαθητής, φοιτητής ή έχετε παιδί από 4 έως 24 ετών, στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο ή σε οποιαδήποτε άλλη εκπαιδευτική βαθμίδα, το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα» σάς αφορά άμεσα.

20999115_m

Sponsored Content

Τους τελευταίους μήνες, η ψηφιακή εκπαίδευση έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας χιλιάδων μαθητών και εκπαιδευτικών, αλλά και γονέων οι οποίοι βρίσκονται κοντά στα παιδιά τους ζώντας μαζί τους τις ανησυχίες, τα προβλήματα και τις δυσκολίες που παρουσιάζονται. Είναι πλέον κατανοητό σε όλους ότι για την απόκτηση της γνώσης είναι απαραίτητη η πρόσβαση στην τεχνολογία. Αυτή ακριβώς την ανάγκη έρχεται να καλύψει το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα».

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που υλοποιείται από τα Υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων, Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με την Κοινωνία της Πληροφορίας και έχει στόχο να ενισχύσει παιδιά και νέους, 4 έως 24 ετών, με Voucher αξίας 200 ευρώ, για την αγορά Laptop, PC ή tablet.

Για να ανανεώσετε τον τεχνολογικό εξοπλισμό του παιδιού, ή να του αγοράσετε τον πρώτο του υπολογιστή ή tablet θα πρέπει πρώτα να δείτε αν πληρείτε τα κριτήρια ώστε να ωφεληθείτε από το πρόγραμμα.

Ποια είναι τα κριτήρια
Το πρόγραμμα καλύπτει όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, από το νηπιαγωγείο μέχρι και το πανεπιστήμιο. Το βασικό κριτήριο συμμετοχής είναι η φόρμουλα του «ισοδύναμου οικογενειακού εισοδήματος», το οποίο προκύπτει από το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα, τον αριθμό των παιδιών ανά οικογένεια και το αν μία οικογένεια είναι μονογονεϊκή ή όχι.
Για να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα, κάνετε είσοδο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος. Στην περίπτωση που πληρούνται οι όροι συμμετοχής, τότε το Voucher θα εκδίδεται με τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού.

Πώς θα εξαργυρώσετε το Voucher
Κλείσιμο
Αν κάνετε την αγορά από φυσικό κατάστημα, τότε θα πρέπει να εκτυπώσετε τον ηλεκτρονικό κωδικό που αντιστοιχεί στο Voucher και να το έχετε μαζί σας Αν προτιμήσετε ηλεκτρονική αγορά, τότε η εξαργύρωση θα γίνει με την αποστολή του ηλεκτρονικού κωδικού.

Πως θα επιλέξετε το κατάλληλο
Πριν προβείτε σε αγορά θα πρέπει να σκεφτείτε τις ανάγκες σας.
-Τα tablet με τετραπύρηνο επεξεργαστή, είναι ιδανικά για βασικές εργασίες, όπως browsing και σημειώσεις, ενώ μπορούν να ανταποκριθούν και σε βιντεοκλήσεις, αλλά με ένα 8 πύρηνο επεξεργαστή μπορούμε να κάνουμε βιντεοκλήσεις χωρίς κολλήματα. Για να έχουμε πιο γρήγορες αποδόσεις θα επιλέξουμε ένα tablet με 8-πύρηνο αντί με 4-πύρηνο επεξεργαστή.
-Οι επιδόσεις ενός tablet συνήθως συνδυάζονται και με την ανάλογη μνήμη RAM. Ένα μοντέλο με 3GB ή 4GB μνήμη παρέχει άνετη εργασία χωρίς κολλήματα.
-Όσο αφορά την μπαταρία, επιλέγουμε μεγάλη σε mAh για να μην χρειάζεται επαναφόρτιση η συσκευή εντός της ημέρας. Η μπαταρία σε ένα tablet υπολογίζεται σε mAh τα οποία στα περισσότερα tablet είναι από 4.000 έως 5.000 mAh. Όσο μεγαλύτερη είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας τόσο περισσότερες ώρες μπορεί να λειτουργεί η συσκευή με μια μόλις φόρτιση. Ένα tablet με μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 7000 mAh σου δίνει όλη την ισχύ που χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις τις εργασίες σου καθώς διαρκεί για 9 ώρες αναπαραγωγής βίντεο με μία μόνο φόρτιση. 

Κορυφαίες επιλογές
Lenovo Tab M10 FHD 3GB/32GB Wi-Fi 7000mAh Tablet & ZoneAlarm Extreme Security for Institutions 1 Device, 2 Years Software

227084-l


Εντυπωσιακό tablet, ιδανικό για όλη την οικογένεια. Διαθέτει μια εξαιρετική οθόνη FHD και διπλά μπροστινά ηχεία για να απολαμβάνετε στο έπακρον αγαπημένες ταινίες και μουσική. Είναι εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ.
-Γρήγορες επιδόσεις χάρη στον 8 πύρηνο επεξεργαστή και τα 3GB RAM που διαθέτει
-Full HD ανάλυση για να έχετε μια πλούσια εμπειρία χρωμάτων
-7.000 mAh για να έχετε όλη την ισχύ και να διαρκεί ολόκληρη την ημέρα χωρίς επιπλέον φορτίσεις


Lenovo Tab M10 HD 2nd Gen 4GB/64GB Wi-Fi & Case Tablet & ZoneAlarm Extreme Security for Institutions 1 Device, 2 Years Software

226973-l


Διαθέτει μινιμαλιστική σχεδίαση, εντυπωσιακή οθόνη 10,1" HD IPS, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P22T και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όπου κι αν βρίσκεστε.
-Γρήγορες επιδόσεις χάρη στον 8 πύρηνο επεξεργαστή και τα 4GB RAM που διαθέτει
-Με δώρο αυθεντική θήκη που περιλαμβάνεται μέσα στη συσκευασία
-7.000 mAh για να έχετε όλη την ισχύ και να διαρκεί ολόκληρη την ημέρα χωρίς επιπλέον φορτίσεις


HP 14s-fq0003nv 3020e/4GB/128GB Laptop & ZoneAlarm Extreme Security for Institutions 1 Device, 2 Years Software

228754-l


Με διπύρηνο επεξεργαστή AMD 3020e και ταχύτατο SSD χωρητικότητας 128GB, η παραγωγικότητά σας εκτοξεύεται καθώς, είτε εργάζεστε, είτε παρακολουθείτε ταινίες, η Full HD οθόνη 14” και τα γραφικά AMD Radeon προσφέρουν μία απολαυστική εμπειρία θέασης.
-Ιδανικό για τις καθημερινές εργασίες
-Γρήγορος SSD δίσκος
-Ελαφρύ
-Έως 8 ώρες διάρκεια μπαταρίας


 Lenovo Ideapad 3 15IIL05 i3-1005G1/8GB/256GB Laptop & ZoneAlarm Extreme Security for Institutions 1 Device, 2 Years Software


227847-l


Γρήγορη απόδοση για εύκολη πολλαπλή εργασία και μια υπέροχη εμπειρία ψυχαγωγίας. 
-10ης γενιάς Core i3 που σε συνδυασμό με τα 8 GB RAM προσφέρει άνετο multitasking
-Διαθέτει κλείστρο για την κάμερα έτσι ώστε να νιώθετε ακόμα πιο ασφαλής     
-Με διπλά ηχεία με σύστημα Dolby Audio για να ακούτε καλύτερα και τα video που βλέπετε



Υπάρχει λόγος που επιλέγουμε Κωτσόβολο
O Κωτσόβολος έχοντας ως φιλοσοφία να ενδυναμώνει τους ανθρώπους να ζήσουν μία καλύτερη ζωή με την τεχνολογία, διαθέτει μεγάλη ποικιλία επιλογών και άμεση διαθεσιμότητα σε Laptops, PCs και Tablets για να διασφαλίσει ότι οι δικαιούχοι θα λάβουν άμεσα τη συσκευή τους μετά την εξαργύρωση του voucher.
Συγκεκριμένα, η παράδοση γίνεται άμεσα σε laptop & tablet εντός 24 ωρών στον χώρο μας ή ακόμα και την ίδια ημέρα με παραλαβή από κατάστημα. Υπάρχουν ευέλικτοι τρόποι πληρωμής εφόσον ο δικαιούχος επιλέξει μια συσκευή ακριβότερη της αξίας του voucher.  Υπάρχει Τεχνική Υποστήριξη Total Support & Υπηρεσίες K plus.

Η Ψηφιακή Μέριμνα ξεκινάει στον Κωτσόβολο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης