Ο κόσμος της Huawei είναι στο χέρι μας

Ο κόσμος της Huawei είναι στο χέρι μας

Μέσω του AppGallery, ανακαλύπτουμε έναν εντελώς νέο κόσμο τεχνολογίας και εφαρμογών, με απόλυτη ασφάλεια και ιδιωτικότητα.

app2


Sponsored Content

Φαντάσου ένα ανοιχτό κατάστημα εφαρμογών που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των χρηστών και παρέχει ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών. Υπάρχει, και είναι το AppGallery της HUAWEI . Αρκεί ένα κλικ και είσαι μέσα στο απίθανο αυτό store εφαρμογών έτοιμος να ανακαλύψεις όσα μπορούν να κάνουν και να τις κατεβάσεις.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όταν η HUAWEI αποφάσισε να μετατρέψει έναν εμπορικό πόλεμο Κίνας – Αμερικής σε ευκαιρία πολυφωνίας και να εμπλουτίσει σε χρόνο ρεκόρ το κατάστημα εφαρμογών AppGallery με ισχυρές αντιπροτάσεις, λίγοι μπορούσαν να φανταστούν την μεγάλη επιτυχία του εγχειρήματος.

Μέσα σε λίγο καιρό, από το λανσάρισμα του τον Απρίλιο του 2018, το HUAWEI AppGallery δεν μπήκε απλά στον «χάρτη», αλλά αναπτύχθηκε με ραγδαίους ρυθμούς, μετρώντας αυτή τη στιγμή πάνω από 530 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε 170 χώρες παγκοσμίως.

Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020, καταγράφηκαν συνολικά 384,4 δισεκατομμύρια downloads μέσω του AppGallery, ενώ η HUAWEI σύναψε συνεργασίες με 2,3 εκατομμύρια προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο.

Παράλληλα, το ταχύτατα αναπτυσσόμενο ανοιχτό κατάστημα εφαρμογών του κινεζικού κολοσσού διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των χρηστών. «Xτίζουμε το Huawei AppGallery, για να προσφέρουμε την πρώτη πραγματική εναλλακτική λύση που έχει παρουσιαστεί τα τελευταία δέκα χρόνια. Μια ανοιχτή πύλη για πρόσβαση στον κόσμο των εφαρμογών και των υπηρεσιών που προσφέρει ελευθερία, επιλογή και ευελιξία», ήταν το μήνυμα της HUAWEI προς τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

18 διαφορετικές κατηγορίες για να επιλέξουμε
Αυτό που κάνει το AppGallery να ξεχωρίζει είναι πως ακόμα και οι πιο απαιτητικοί χρήστες, αυτοί που δεν περιορίζονται σε 5-10 δημοφιλή apps, μπορούν να βρουν αυτό που τούς ενδιαφέρει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία διεθνών και τοπικών εφαρμογών. Από την μετακίνηση, την υγεία, την φυσική κατάσταση, το gaming, το e-commerce, το banking, μέχρι την ειδησεογραφική ενημέρωση και τα social media τα πάντα βρίσκονται στο χέρι μας.

Δεν χανόμαστε ποτέ
Μόλις τον Σεπτέμβριο στην πλατφόρμα προστέθηκαν η Νο1 παγκοσμίως εφαρμογή για συγκοινωνίες Moovit, η οποία προτείνει την ιδανική επιλογή δρομολογίου για οποιαδήποτε μετακίνηση με ΜΜΜ σε 3.200 πόλεις σε 106 χώρες. Επίσης στο AppGallery διατίθεται ο κορυφαίος πλοηγός TomTom Go Navigation, με 3D χάρτες, παρακολούθηση της κίνησης στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο κ.α. Σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η εφαρμογή Bolt, κορυφαία εταιρεία μεταφορών στην Ευρώπη, με επιλογές μετακίνησης που συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων ενοικίαση ποδηλάτων και scooter.

Δίνουμε προτεραιότητα στην υγεία και την ευεξία

Τα wearables είναι ότι λέει η λέξη: συσκευές που φοριούνται κυρίως στον καρπό μας. Σε ό,τι αφορά την υγεία και την άσκηση, τα wearables έχουν μπει δυναμικά στη ζωή μας, ειδικά τους τελευταίους μήνες. Τα wearables της Huawei σε συνδυασμό με της εφαρμογές του AppGallery που σχετίζονται με την παρακολούθηση υγείας και τη φυσική άσκηση, αποτελούν το ιδανικό συνδυασμό, προσφέροντας στους χρήστες 24 ώρες το 24ωρο χρήσιμες πληροφορίες και στατιστικά γύρω από τους καρδιακούς παλμούς τους, τα βήματα που καταγράφουν σε μία ημέρα, την ποιότητα του ύπνου τους κ.α.

Στις πιο δημοφιλείς εφαρμογές συγκαταλέγονται: το Huawei Health (για πλήρη παρακολούθηση υγείας), το Sleep Cycle (το οποίο αναλύει την ποσότητα και την ποιότητα του ύπνου), το Home Workouts (που προτείνει προγράμματα άθλησης χωρίς όργανα και εξοπλισμό), το StepsApp (το οποίο μετράει τον αριθμό βημάτων που πραγματοποιεί ο χρήστης ημερησίως, εβδομαδιαίως, μηνιαίως και ετησίως), το Period Tracker (το οποίο βοηθά τις γυναίκες να παρακολουθούν την έμμηνο ρύση τους και τις ημέρες ωορρηξίας) κ.α.

Επιπλέον, το HUAWEI  App Gallery κάνει άνοιγμα προς τρίτους κατασκευαστές εφαρμογών, συμπεριλαμβάνοντας στον κατάλογό του για πρώτη φορά μία εφαρμογή για παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης και υγείας, η οποία έχει αναπτυχθεί εκτός Κίνας. Με την ενσωμάτωσή του Fitify στο βραβευμένο HUAWEI WATCH GT 2 PRO, η HUAWEI  εκφράζει την πρόθεση της να φιλοξενήσει εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών (“third-party apps”) στη διεθνή αγορά των wearables της.

Καλύπτουμε τις καθημερινές μας ανάγκες
Μέσα από το Huawei Mobile Services (HMS), η HUAWEI  στοχεύει στην εδραίωση μιας συνεργασίας με όλους τους τομείς (χρηματοπιστωτικούς, κυβερνητικούς, εκπαιδευτικούς, επιχειρησιακούς, τομείς του πολιτισμού), ώστε να επιτευχθεί ο ψηφιακός μετασχηματισμός οργανισμών και επιχειρήσεων άρα να διευκολυνθεί ακόμη περισσότερο η καθημερινότητα του χρήστη.

Εφαρμογές, για παράδειγμα, όπως το HUAWEI Wallet (με POS μέσω κινητού τηλεφώνου), το HUAWEI City Service (με υπηρεσίες για τον πολίτη με χρήση Huawei ID) ή το Link Now (μια πλατφόρμα για online εκπαίδευση, συνεργατικότητα και distant learning) είναι μόνο μερικές από τις λύσεις που προσφέρει η Huawei στους καταναλωτές της.

Αυτή τη στιγμή, το HMS της HUAWEI  είναι το τρίτο μεγαλύτερο οικοσύστημα εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα παγκοσμίως, με πάνω από 1,8 εκατομμύρια εγγεγραμμένους προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο και 96.000 εφαρμογές ενσωματωμένες στο HMS Core.

Έχουμε την Ελλάδα στο επίκεντρο
Για τη HUAWEI  η Ελλάδα κάθε άλλο παρά αμελητέα αγορά είναι. Έτσι, οι μηχανικοί λογισμικού της συνεργάστηκαν με τους ομόλογούς τους σε αρκετές ελληνικές εταιρείες, από τράπεζες μέχρι αλυσίδες λιανικής και από επιχειρήσεις εστίασης μέχρι παρόχους κινητής τηλεφωνίας. Σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι να εντάξουν τις ανανεωμένες εκδόσεις των εφαρμογών τους, βασισμένες σε Huawei Mobile Services, στην οικογένεια του AppGallery.

Στο κατάστημα εφαρμογών τηςHUAWEI, διαθέσιμες μεταξύ άλλων είναι οι εφαρμογές efood, Taxiplon Passenger, ParkAround, e-fresh, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, Χρυσή Ευκαιρία, Nova Go, ERTFlix και Viva.gr, καθώς και τα mobile apps των τραπεζών Eurobank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και πολύ σύντομα και η Τράπεζα Πειραιώς. Η ένταξη των τραπεζικών εφαρμογών στο AppGallery είναι σημαντική και για έναν επιπλέον λόγο: διαλύεται και η τελευταία υποψία ανησυχίας γύρω από την ασφάλεια του συστήματος, καθώς η συμμετοχή των τραπεζών επιβεβαιώνει ότι το AppGallery έχει περάσει επιτυχώς τα πιο απαιτητικά τεστ ασφαλείας.

Ταυτόχρονα, οι ίδιες οι εφαρμογές χαρίζουν πολλά οφέλη στους χρήστες. Ειδικά σε τοπικό επίπεδο η HUAWEI στην Ελλάδα φροντίζει να δημιουργεί συνεργασίες από τις οποίες πηγάζουν ιδιαίτερα ελκυστικά προνόμια για τον χρήστη συσκευών Huawei που θα κατεβάσει τις εκάστοτε εφαρμογές.


Κάνουμε γρήγορες και ασφαλείς αναζητήσεις
Μπορεί το HUAWEI AppGallery να αναπτύσσεται συνεχώς, με στόχο κάθε μέρα ολοένα και περισσότερες εφαρμογές να βρίσκουν τη θέση τους στην πλατφόρμα, αλλά η HUAWEI δεν εφησυχάζει. Θέλοντας λοιπόν να καλύψει μέχρι και το τελευταίο κενό που θα μπορούσαν να επισημάνουν οι χρήστες των συσκευών της, δημιούργησε το «Petal Search» που αποτελεί ουσιαστικά ένα μηχανισμό που μας βοηθάει να ανακαλύψουμε εφαρμογές εκτός AppGallery τις οποίες μπορούμε να κατεβάσουμε. Σε περίπτωση που κάποιος ανησυχεί  ότι ίσως κάποια εφαρμογή δεν υπάρχει ακόμα μέσα στο AppGallery με το Petal search μπορεί  να την βρει και να την κατεβάσει  με απόλυτη ασφάλεια και σεβασμό στην ιδιωτικότητά του.

Αποτελεί την ιδανική εναλλακτική λύση σε όσους δεν αρκούνται στο πλουσιότατο περιεχόμενο του καταστήματος εφαρμογών της HUAWEI  και θέλουν οπωσδήποτε να εγκαταστήσουν κάποιο συγκεκριμένο app ή game που τους έχει καρφωθεί στο μυαλό!

Μέσω του Petal Search, οι χρήστες των HUAWEI smartphones μπορούν, χρησιμοποιώντας απλώς την μπάρα που υπάρχει στην home screen της συσκευής τους, να έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές, ειδήσεις, φωτογραφίες κ.ά., καθώς εμφανίζει αποτελέσματα από πηγές όπως το AppGallery ή ο HUAWEI browser. Υποστηρίζονται πάνω από 40 διαφορετικές γλώσσες (είναι διαθέσιμο σε 45 χώρες), ενώ μπορείτε να το εγκαταστήσετε πανεύκολα στο HUAWEI smartphone σας μέσω του AppGallery ή να το βρείτε προεγκατεστημένο στη συσκευή σας, σε περίπτωση που έχετε smartphone της σειράς P40.

Με την υπογραφή της Huawei
Χρησιμοποιώντας το εργαλείο Petal Search, οι χρήστες μπορούν να κάνουν update στις ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές τους ή να αναζητούν νέες. Όσες ήδη διατίθενται στο AppGallery εμφανίζονται στην κορυφή της λίστας αποτελεσμάτων, ενώ εκατοντάδες νέα apps προστίθενται διαρκώς στον κατάλογο του καταστήματος εφαρμογών της HUAWEI .

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Petal Search έχει πιστοποιηθεί από το European Privacy Seal για συμμόρφωση με το GDPR και τηρεί αυστηρά πρότυπα προστασίας της ιδιωτικής ζωής και των πνευματικών δικαιωμάτων.

Το Petal Search έρχεται με την υπογραφή της HUAWEI , γεγονός που μας αφαιρεί το άγχος της εγκατάστασης ενός άγνωστου APK εκτός του επίσημου AppGallery της εταιρείας. Αποτελεί την απόλυτη εναλλακτική λύση σε όσους δεν αρκούνται στο πλουσιότατο ομολογουμένως περιεχόμενο του καταστήματος εφαρμογών της Huawei και θέλουν οπωσδήποτε να εγκαταστήσουν εκείνο το συγκεκριμένο app ή game που τους έχει καρφωθεί στο μυαλό! Μια απλή αναζήτηση και το APK από αρκετές προτεινόμενες πηγές είναι έτοιμο για download και εγκατάσταση στη συσκευή σας. Τόσο απλά!

Για περισσότερες πληροφορίες:
https://consumer.huawei.com/gr/mobileservices/appgallery/

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης