Ενδιαφέρον από Μαγιόρκα, Λεγανές και… Bundesliga για Βέρντε
Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, τον εξτρέμ της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε,παρακολουθούν «ζεστά» τρεις ομάδες
Στο μεταγραφικό στόχαστρο τριών ομάδων είναι ο Ντανιέλε Βέρντε, σύμφωνα με το Calciomercato.
Όπως αναφέρει, ο Ιταλός εξτρέμ της ΑΕΚ «παρακολουθείται» στενά από την Μαγιόρκα, την Λεγανές αλλά και μια ομάδα της Bundesliga.
«Τις προσεχείς εβδομάδες ο ατζέντης του θα συναντηθεί με τις ενδιαφερόμενες ομάδες. Η ιδέα είναι ένας δανεισμός με οψιόν αγοράς. Ο Ιταλός άσος μπορεί να φύγει από την ΑΕΚ», αναφέρει το δημοσίευμα.
Πάντως ο 23χρονος άσος, για τον οποίο η «Ένωση» δαπάνησε 1 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι για να τον πάρει από τη Ρόμα, δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2022.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης