Λέστερ: Τώρα μιλάει για τίτλο ο Ρανιέρι - Μπορεί χωρίς τον Βάρντι;

Λέστερ: Τώρα μιλάει για τίτλο ο Ρανιέρι - Μπορεί χωρίς τον Βάρντι;

Επιτέλους, το παραδέχθηκε ο Ιταλός - Η ομάδα του όμως θα παραταχθεί χωρίς τον αρχισκόρερ της κόντρα στην Σουόνσι, ενώ κινδυνεύει να μην τον έχει στη διάθεσή του και κόντρα στην Γιουνάιτεντ

Λέστερ: Τώρα μιλάει για τίτλο ο Ρανιέρι - Μπορεί χωρίς τον Βάρντι;
Μέχρι πριν λίγες εβδομάδες επαναλάμβανε μονότονα ότι ο στόχος της ομάδας του ήταν να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Premiership.

Κάποια στιγμή, ο Κλαούντιο Ρανιέρι κατάλαβε ότι... δεν πείθει κανέναν και έθεσε ως βασικό στόχο της Λέστερ την έξοδο στην Ευρώπη, για να το αλλάξει ακι αυτό πριν από 15 ημέρες, βάζοντας για πρώτη φορά στο «κάδρο» και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Κλείσιμο
Ωστόσο, ακόμα και ο «σκληρός» Ιταλός... λύγισε και, για πρώτη φορά, λίγες ώρες πριν το εντός έδρας παιχνίδι με την Σουόνσι, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του στοχεύει πλέον στο να κατακτήσει την Premier League.

Πλέον, απομένει να δούμε αν τώρα που το παραδέχθηκε δημοσίως, η ομάδα του θα τον δικαιώσει, καθώς τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε, βρίσκεται στο +5 από τη δεύτερη Τότεναμ.

«Είμαστε στο Champions League. Συγχαρητήρια σε όλους, στους φίλους, στους ιδιοκτήτες, στους παίκτες, στο επιτελείο, σε όλους. Είναι ένα τρομερό επίτευγμα. Απίστευτο. Και τώρα, πάμε για να προσπαθήσουμε να πάρουμε τον τίτλο. Μόνο αυτό έμεινε» είπε στην επίσημη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς και δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς αποκάλυψε: «Μίλησα με τους παίκτες μου. Το πιστεύω. Πάντα πιστεύω».

Ο Ρανιέρι προφανώς και αντιλήφθηκε ότι χρειαζόταν πια κι ο ίδιος να δώσει μια ώθηση στην ομάδα, πόσω μάλλον όταν αύριο δεν θα έχει στη διάθεση του τον Τζέιμι Βάρντι, ενώ υπάρχει κίνδυνος να τον στερηθεί και στο καθοριστικό εκτός έδρας παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο πρώτος σκόρερ της Λέστερ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στην εντός έδρας ισοπαλία με την Γουέστ Χαμ την περασμένη εβδομάδα, αλλά κινδυνεύει με επιπλέον τιμωρία μετά την έκθεση του διαιτητή Τζον Μος (για τα όσα του είπε μετά την αποβολή του).

Ο Βάρντι αποδέχθηκε τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν, ωστόσο ζήτησε ακρόαση από την ειδική επιτροπή, προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του και η απόφαση θα βγει στις αρχές της άλλης εβδομάδας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης