Serie A: Έκλεισε θέση για το Champions League η Αταλάντα, στραπάτσο με τριάρα για τη Μίλαν - Δείτε τα γκολ

Serie A: Έκλεισε θέση για το Champions League η Αταλάντα, στραπάτσο με τριάρα για τη Μίλαν - Δείτε τα γκολ

Οι Μπεργκαμάσκι επικράτησαν 2-0 στην έδρα της Λέτσε και πήγαν στο +6 από τη Ρόμα έχοντας την ισοβαθμία - Ήττα για τους αδιάφορους ροσονέρι με 3-1 από την Τορίνο

MixCollage-19-May-2024-12-12-AM-3197
Η Αταλάντα έβγαλε αντίδραση και άφησε πίσω της τον χαμένο τελικό Κυπέλλου Ιταλίας από τη Γιουβέντους (1-0), καθώς επικράτησε της Λέτσε εκτός έδρας με 2-0 και εξασφάλισε το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης σεζόν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1cz7hg4uuu1)


Τα γκολ που έδωσαν τη νίκη στους Μπεργκαμάσκι πέτυχαν ο Τσαρλς Ντε Κετελάερε με τρομερή «λόμπα» στο 48' και ο Τζιανλούκα Σκαμάκα με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης του «Via del Mare».

Κλείσιμο
Κάπως έτσι η ομάδα του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι εξασφάλισε την έξοδό της στο επόμενο Champions League, καθώς πήγε στο +6 από τη Ρόμα έχοντας την ισοβαθμία με δύο αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε της Serie A.

Η Αταλάντα την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί την Τορίνο, ενώ το εξ αναβολής παιχνίδι με τη Φιορεντίνα εντός έδρας έχει οριστεί για τις (02/06).

Τορίνο - Μίλαν 3-1: Στραπάτσο για τους Ροσονέρι

Σκωτσέζικο ντους για τη Μίλαν! Από την εντυπωσιακή πεντάρα επί της Κάλιαρι που χάρισε χαμόγελα στο «Σαν Σίρο», οι Ροσονέρι πέρασαν σε μια άκρως απογοητευτική βραδιά στο Τορίνο, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από την ομώνυμη ομάδα. Με το βαθμολογικό ενδιαφέρον βέβαια ανύπαρκτο μιας και έχουν κλειδώσει και μαθηματικά τη δεύτερη θέση, το σύνολο του Πιόλι παρουσίασε μια αναιμική εικόνα που πλήρωσε στο 90λεπτο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1d39n7lc955)


Αφού ο Οκάφορ δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ με άστοχη προσπάθεια στο 25΄, ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι έγραψαν το 1-0 με κεφαλιά του Ζαπάτα. Το γκολ αποσυντόνισε ακόμα περισσότερο τη Μίλαν, η οποία δέχθηκε και δεύτερο πριν από το ημίχρονο. Στο 40΄ συγκεκριμένα ο Ίλιτς κινήθηκε ανενόχλητος στην πλάτη της άμυνας και με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Σπορτιέλο για το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι όφειλαν να επιστρέψουν δυναμικά μετά την ανάπαυλα αν ήθελαν να ανατρέψουν το σκορ, αλλά η Τορίνο τους έκοψε από νωρίς τα φτερά. Μόλις στο 46΄ άλλωστε ένας... πρώην, ο Ρικάρντο Ροντρίγκες, βρήκε δίχτυα με μακρινό σουτ για να χαρίσει διαστάσεις θριάμβου στη διαφαινόμενη νίκη της ομάδας του.

Στο 55΄ο Πούλισικ κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπενασέρ για να μειώσει σε 3-1, όμως σε καμία περίπτωση δεν αποτέλεσε σημάδι... αντεπίθεσης. Η επόμενη καλή στιγμή μάλιστα της Μίλαν ήρθε στο... 87΄μετά από ατομική ενέργεια του Λεάο και πλασέ που εξουδετέρωσε ο Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς, ο οποίος είχε την απάντηση και στην προσπάθεια του Ρέιντερς στις καθυστερήσεις.


Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Youth Pass: Όσα πρέπει να ξέρετε για τους δικαιούχους και τη διαδικασία - Πότε καταβάλλεται, πού εξαργυρώνεται

Διδυμότειχο: Στο σύνδρομο του αιφνίδιου θανάτου ή σε παθολογικά αίτια θα αποδοθεί ο θάνατος του 4μηνου βρέφους

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης