Για τον 34χρονο Γάλλο στόπερ είχε εκφράσει ενδιαφέρον και την περασμένη σεζόν η ΑΕΚ
Σε αναζήτηση ενός δεύτερου κεντρικού αμυντικού βρίσκεται η ΑΕΚμετά την απόκτηση του Ντομαγκόι Βίντα με τις επαφές να είναι σε εξέλιξη. Σύμφωνα με την Equipe η ΑΕΚ έχει εκφράσει νέο ενδιαφέρον για τον 34χρονο Γάλλο στόπερ της Λυών,Νταμιάν Ντα Σίλβα.
Ο Ντα Σίλβα απασχόλησε έντονα την Ένωση πέρυσι όταν έμενε ελεύθερος από τη Ρεν, αλλά τελικά ο παίκτης προτίμησε να συνεχίσει στη Λυών. Εκεί τη σεζόν που μας πέρασε ο έμπειρος στόπερ πραγματοποίησε 20 συμμετοχές και δεν αποτελούσε βασική επιλογή στο κέντρο της άμυνας.
Σύμφωνα λοιπόν με τη γαλλική εφημερίδα ο Ντα Σίλβα εξακολουθεί να προσελκύει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, ενώ για τον παίκτη κρούση είχε κάνει πρόσφατα και η Κλερμόν, ωστόσο δεν κατάφερε να ικανοποιήσει οικονομικά τη Λυών.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.