Νεϊμάρ: Στο στόχαστρο της Γιουβέντους

Νεϊμάρ: Στο στόχαστρο της Γιουβέντους

Τα ΜΜΕ στην Ιταλία γράφουν για ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Νεϊμάρ με την Παρί Σεν Ζερμέν να ψάχνει τρόπο να τον ξεφορτωθεί αφού έχει συμβόλαιο έως το 2025

24868770
Η Παρί Σεν Ζερμέν ψάχνει τρόπο να ξεφορτωθεί τον Νεϊμάρ και η Γιουβέντους δείχνει ενδιαφέρον για να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο.

Ο Νεϊμάρ που έχει συμβόλαιο έως το 2025 με τους Παριζιάνους ήταν πρώτος πρώτος στην περίφημη μαύρη λίστα του Κιλιάν Εμπαπέ και στην Παρί ψάχνουν τρόπο να μην τον πληρώνουν τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ η Γηραιά Κυρία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του 30χρονου αλλά υπάρχουν πολλά εμπόδια. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να πουληθεί αφού αποκτήθηκε από τη Μπαρτσελόνα έναντι 222 εκατ. ευρώ και αυτό είναι και το ποσό της ρήτρας.

Ο Νεϊμάρ στην Παρί εισπράτει 30 εκατ. ευρώ το χρόνο και σίγουρα δεν μπορεί να δαπανήσει τέτοιο ποσό η Γιουβέντους. Μια λύση είναι να δοθεί δανεικός και οι Ιταλοί θα μπορούσαν να δώσουν και τον Μόιζε Κεν.

Κλείσιμο
Βέβαια ο Βραζιλιάνος έχει δηλώσει πως θα ήθελε να παραμείνει στο Παρίσι και τη νέα χρονιά και θα ήταν δύσκολο να παίξει σε ένα πρωτάθλημα όπως η Serie A.

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτός είναι ο 22χρονος που μαχαίρωσε ιδιοκτήτρια καταστήματος στο Μενίδι

Τρόμος για επιβάτες πτήσης στο Μαϊάμι: Αεροπλάνο έπιασε φωτιά μετά από πρόσκρουση κατά την προσγείωση

Τουλάχιστον 250 νεκροί από τον μεγάλο σεισμό στο ανατολικό Αφγανιστάν


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης