Μυθική πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν στον Εμπαπέ με 150 εκατ. ευρώ μπόνους υπογραφής

Μυθική πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν στον Εμπαπέ με 150 εκατ. ευρώ μπόνους υπογραφής

Η Παρί Σεν Ζερμέν κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ και του προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο - «Το καλύτερο είναι να μείνει στην ομάδα», είπε ο Ποτσετίνο

25502764
Με μια νέα ηγεμονική πρόταση επιστρέφει η Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να "ψήσει" τον Κιλιάν Εμπαπέ να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Ο διεθνής Γάλλος έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Παρισιού έως το τέλος της χρονιάς και δημοσιεύματα μέσα στη σεζόν τον ήθελαν να τα έχει βρει και να συενχίζει την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης.



Τις τελευταίες ημέρες όπως η Παρί επιστρέφει δυναμικά στο "θέμα" και προσφέρει "τρελά" χρήματα για να τον κρατήσει. Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Γκιλέμ Μπαλαγκέ, ο οποίος μίλησε στο Partizado de Cope. οι Παριζιάνοι του δίνουν νέο διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 40 εκατ. ευρώ και μπόνους υπογραφής στα 150 εκατ. ευρώ.

Για την υπόθεση της ανανέωσης της συνεργασίας του Εμπαπέ με την Παρί μίλησε και ο τεχνικός της ομάδας. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είπε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής:

«Όταν έφτασα στο κλαμπ, η φόρμα του δεν ήταν η αναμενόμενη. Χάρη στη δουλειά, την αυτοπεποίθηση και τη συμμετοχή του στα παιχνίδια, έχει αποδειχθεί φανταστικός παίκτης. Του δώσαμε την ψυχική ηρεμία για να ωριμάσει. Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να μείνει στην ομάδα. Τόσο ο σύλλογος όσο και εγώ πιστεύουμε ότι θα του βγει σε καλό».



Ειδήσεις σήμερα:

«Ο Πούτιν θέλει μια νίκη στο Ντονμπάς για την 9η Μαΐου, θα ζήσουμε πολύ δύσκολες σκήνες», λέει ο Μακρόν

Ατάραχος στο εδώλιο ο Αναγνωστόπουλος, δήλωσε έγγαμος και χήρος

H Ferrero εντόπισε την προέλευση της επιδημίας σαλμονέλας στις Kinder
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης