Football League: Αντί για λάβαρο, η Ρόδος έδωσε... πιάτο στον Αστέρα Βλαχιώτη
Την απόφαση να τιμήσει την παράδοση πήρε η ομάδα της Ρόδου και αντί για το καθιερωμένο λάβαρο, έδωσε στον Αστέρα Βλαχιώτη ένα… πιάτο
Το είδαμε και αυτό στο ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν σταματά να μας εκπλήσσει! Στο παιχνίδι της Football League ανάμεσα σε Αστέρα Βλαχιώτη και Ρόδο, ο Γιώργος Δελαπόρτας, αρχηγός των φιλοξενούμενων, αντί να δώσει, όπως συνηθίζεται, λάβαρο με το σήμα της, παραχώρησε ένα μικρό πιάτο στον Στέργιο Φαρμάκη!
Βάση της παράδοσης, στα Δωδεκάνησα συνηθίζεται αν θες να τιμήσεις κάποιον να του χαρίζεις ένα χειροποίητο ζωγραφισμένο πιάτο, κάτι που εξηγεί την κίνηση των «ελαφιών».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.