Football League: Αντί για λάβαρο, η Ρόδος έδωσε... πιάτο στον Αστέρα Βλαχιώτη
Την απόφαση να τιμήσει την παράδοση πήρε η ομάδα της Ρόδου και αντί για το καθιερωμένο λάβαρο, έδωσε στον Αστέρα Βλαχιώτη ένα… πιάτο
Το είδαμε και αυτό στο ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν σταματά να μας εκπλήσσει! Στο παιχνίδι της Football League ανάμεσα σε Αστέρα Βλαχιώτη και Ρόδο, ο Γιώργος Δελαπόρτας, αρχηγός των φιλοξενούμενων, αντί να δώσει, όπως συνηθίζεται, λάβαρο με το σήμα της, παραχώρησε ένα μικρό πιάτο στον Στέργιο Φαρμάκη!
Βάση της παράδοσης, στα Δωδεκάνησα συνηθίζεται αν θες να τιμήσεις κάποιον να του χαρίζεις ένα χειροποίητο ζωγραφισμένο πιάτο, κάτι που εξηγεί την κίνηση των «ελαφιών».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.