Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο υποψήφιος για «αντί – Ζιντάν»
Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να αποφάσισε πως ο Ζινεντίν Ζιντάν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία μέχρι το καλοκαίρι, όταν και θα αντικατασταθεί, με τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο να βρίσκεται ψηλά στη λίστα
Μετά το ιστορικό κάζο της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Αλκογιάνο, πολλοί έσπευσαν φυσιολογικά να θεωρήσουν τελειωμένο τον Ζινεντίν Ζιντάν από την τεχνική ηγεσία της Βασίλισσας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Marca», ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ δεν πρόκειται να αντικαταστήσει τώρα τον Γάλλο προπονητή, αναγνωρίζοντας τις μεγάλες επιτυχίες του, αλλά και επειδή τους δύο άνδρες συνδέει στενή φιλία.
Το καλοκαίρι, όμως, θα μπουν τίτλοι τέλους στην θητεία του Ζιζού στον πάγκο της Ρεάλ και, ψηλά στην λίστα των υποψηφίων διαδόχων, βρίσκεται ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο, σύμφωνα με το δίκτυο ESPN.
Εκτός από τον προπονητή της Ρίβερ Πλέιτ, με δεδομένο ότι πλέον ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο εργάζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν, πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει ο Ραούλ Γκονθάλεθ, ζωντανός θρύλος της Ρεάλ, ο οποίος καθοδηγεί την Καστίγια, όπου ήταν άλλωστε προπονητής ο Ζιντάν, προτού αναλάβει για πρώτη φορά το τιμόνι της Ρεάλ τον χειμώνα του 2015, διαδεχόμενος τον Ράφα Μπενίτεθ.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.