Νοθεία καταγγέλει η Λαϊκή Ενότητα στις εκλογές της ομογένειας στο Λονδίνο

4811159

Η ΛΑΕ υποστηρίζει ότι  στα αντίστοιχα εκλογικά τμήματα για τις ευρωεκλογές που βρίσκονται στην πρεσβεία δεν υπάρχουν και επομένως δεν δίδονται ψηφοδέλτια του κόμματος

Σε μια σοβαρή καταγγελία για νόθευση της εκλογικής διαδικασίας, προχώρησε η Λαϊκή Ενότητα και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται, στο Λονδίνο, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για τους Ελληνες που βρίσκονται εκεί, δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια του κόμματος, παρ’ ότι αυτά έχουν σταλεί εδώ και ημέρες.

Συγκεκριμένα, η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει την «πρωτοφανή, ανοικτή και κυνική νόθευση των ελληνικών ευρωεκλογών που λαμβάνει χώρα από το πρωί του Σαββάτου που άνοιξαν οι ευρωεκλογικές κάλπες στο Λονδίνο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει την πρωτοφανή, ανοικτή και κυνική νόθευση των ελληνικών ευρωεκλογών που λαμβάνει χώρα από το πρωί του Σαββάτου που άνοιξαν οι ευρωεκλογικές κάλπες στο Λονδίνο και την οποία όλως τυχαίως ανακαλύψαμε.

Η νοθεία και παραχάραξη της εκλογικής διαδικασίας στο Λονδίνο έγκειται στο γεγονός ότι στα αντίστοιχα εκλογικά τμήματα για τις ευρωεκλογές που βρίσκονται στην εκεί πρεσβεία μας δεν υπάρχουν και επομένως δεν δίδονται ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας – Μέτωπο Ανατροπής στην εκεί εκλογική διαδικασία που βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη.

Και δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια της ΛΑ.Ε., ενδεχομένως και άλλων κομμάτων, στα εκλογικά τμήματα του Λονδίνου με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης και των συναρμόδιων Υπουργείων, τα οποία μάλιστα γνώριζαν την έλλειψη ψηφοδελτίων της ΛΑ.Ε. και όχι μόνο δεν έπραξαν τα δέοντα αλλά συνειδητά αδράνησαν και τώρα καλύπτουν την νόθευση και καταδολίευση της εκλογικής διαδικασίας.

Η ΛΑ.Ε. είχε αποστείλει έγκαιρα από τις 13/5 με την υπηρεσία ταχυμεταφορών των Ελληνικών Ταχυδρομείων τα ψηφοδέλτιά της στο Λονδίνο και προς απόδειξη διαθέτουμε στην διάθεση οποιουδήποτε τα σχετικά αποδεικτικά παραστατικά, τα οποία δώσαμε και στα Υπουργεία Εξωτερικών και Εσωτερικών.

Επομένως ο ισχυρισμός μας ότι αποκλειστική ευθύνη της εκλογικής νόθευσης που αυτήν την ώρα με παχυδερμία συντελείται στο Λονδίνο είναι αληθής και τεκμηριωμένη από αδιάσειστα στοιχεία.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση για πρακτικές ωμής νόθευσης της εκλογικής διαδικασίας στο Λονδίνο. Αν η κυβέρνηση συμπεριφέρεται με τέτοια αδιαφορία και κυνικότητα στην περίπτωση του Λονδίνου, μπορεί κανείς να φανταστεί σε τι μεθοδεύσεις σε βάρος της ακεραιότητας των εκλογών μπορεί γενικότερα να φτάσει.

Ζητάμε εδώ και τώρα να σταματήσουν άμεσα και να ακυρωθούν οι εκλογές στο Λονδίνο.

Διερευνούμε πού αλλού συμβαίνουν τέτοια έκτροπα και διεκδικούμε πλήρη έλεγχο της αποτύπωσης των τελικών εκλογικών αποτελεσμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ (7)

zf

Σιγα μην ψηφίσει κανεις ΛΑΕ στο Λονδίνο...άντε ρε καμμενο σταλινομυαλο

Εκ του ασφαλούς

Οι Έλληνες ψηφοφόροι της αριστεράς από το εξωτερικό ονειρεύονται, εκ του ασφαλούς, μια πάμπτωχη κομμουνιστική Ελλάδα. Πολύ διεστραμμένο όνειρο. Όπως όταν ο Νέρωνας έβλεπε τη Ρώμη να καίγεται και έγραφε ποίηματα...

ΑΣΤΟΣ

Τα πρώην φιλαράκια, "αλληλοσκοτώνονται"!.....το λαμόγιο ο αρχι-Τσυριζοπαπάτζας και ο επαγγελματίας καφενόβιος αλητοεργατοπατέρας ο Λαφά! Αριστεροχρέπια όλα σας!.....

χαχαχα

Δηλαδή ο Λαφαζανης μας λέει ότι υπάρχει ψηφοφόρος του στο Λονδίνο;

Εγωιστές με σταθερό νόμισμα

Στο εξωτερικό είναι και οι πλούσιοι με αγγλικές λίρες και ευρώ. Κάποιοι από αυτούς ίσως ονειρεύονται η Ελλάδα να γυρίσει στη δραχμή, αυτό που θέλει κι ο Λαφαζάνης, ώστε όταν επισκέπτονται να τα βρίσκουν (αυτοί με το σκληρό νόμισμα) όλα πάμφθηνα όταν θα πληρώνουν τιμές σε πληθωριστικές δραχμές.

Διαδικασία

Δεν χρειάζεται να υπάρχουν αυθεντικά ψηφοδέλτια. Ο δικαστικός αντιπρόσωπος μπορεί να δώσει σφραγισμένο κένο χαρτί και ο ψηφοφόρος να γράψει το κόμμα της αρεσκείας του. Δυστυχώς, βέβαια, δεν έχουμε πάρει είδηση από τεχνολογία.

Niko

Disaster!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης